Hírek

February 13, 2024

Lovagolj élőhalott sztallovakon és teljesíts küldetéseket a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékban a játékosoknak lehetőségük van csontos, élőholt lovakon, úgynevezett Stalhorses-on lovagolni. Bár nem olyan gyors vagy testreszabható, mint a hagyományos lovak, a Stalhorse megtalálása és lovaglása szórakoztató élmény lehet a játékban.

Lovagolj élőhalott sztallovakon és teljesíts küldetéseket a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékban

Stalhorses keresése

A Stalhorse megtalálásához a játékosoknak a Sanidin Park romjaihoz kell menniük a -1645, -0684, 0136 koordinátákon. Ezek a csontváz lények csak éjszaka tűnnek fel, így ha még nappal van, a játékosok fát és kovakőt dobva rádobhatnak a tábortüzet. földre kell ütni, és fémfegyverrel leütni, hogy gyorsan elmúljon az idő.

Stalhorse elkapása

Amikor megérkezik a Hold, a Stalhorses a romok nyugati oldalának közelében fog ívni. A játékosok odalopózhatnak egyhez, vagy siklóernyőjükkel lerepülhetnek hozzá. A hagyományos lovakkal ellentétben a sztallovakat nem kell megnyugtatni lovaglás előtt.

Stalhorses regisztrációja

Sajnos a játékosok nem regisztrálhatnak Stalhorseket az istálló rendszerben. Amikor egy istállóhoz közeledik, az istállómester félelemmel reagál, és nincs lehetőség a Stalhorse regisztrálására.

A lóőr kérése

Azonban még mindig van haszna a Stalhorses-nak. Egy Toffa nevű istálló a külterületi istállóban, a -1445, -1251, 0034 koordinátákon, szeretne egy csontvázas lovat közelről látni. A játékosok hozhatnak egy Stalhorse-t Toffára, hogy elindítsák a 'The Horse Guard's Request' küldetést. A Stalhorse-on az istállóhoz lovagolva és Toffához közeledve a játékosok elindítanak egy párbeszédpanelt, és 50 rúpiát és egy pónipontot kapnak.

Következtetés

Bár a sztallovakat nem lehet úgy tartani vagy regisztrálni, mint a hagyományos lovakat, egyedülálló és kifizetődő élményt nyújtanak a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékban. A játékosok megtalálhatják és meglovagolhatják ezeket az élőholt lényeket, sőt egy küldetést is teljesíthetnek egy különleges jutalomért. Tehát pattanj nyeregbe, és indulj egy kalandra egy Stalhorse-szal még ma!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek