Hírek

April 13, 2023

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2023/2024

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

egyablakos szerencsejáték-központ. A kaszinójátékokon kívül ezen az oldalon sportfogadási piacok is találhatók, amelyek lefedik a hagyományos és a virtuális sportokat. Mr. Green szintén a legjobb e-sport fogadási oldalak között van 2023/2024 évben.

Az elmúlt néhány évben az eSport fogadás volt az online szerencsejátékok leggyorsabban növekvő piaca. A legfrissebb statisztikák szerint az eSport fogadási ágazat értéke 66 milliárd dollár. Az új piac elérése érdekében a William Hill PLC, Mr. Green anyavállalata belevágott az eSport fogadásba.

2023/2024 fantasztikus év lesz Mr. Green eSport fogadás rajongók számára, mivel a legversenyképesebb játékok piacai elérhetők. Ebben az összefoglalóban tekintse meg a legjobb e-sport játékokat, amelyekre idén fogadhat Mr. Greennél.

Multiplayer Online Battle Arena (MOBA)

Kétségtelen, hogy a MOBA játékok a legnépszerűbbek az e-sport fogadási szcénában. Kezdetnek a MOBA videojátékok olyan stratégiai játékok, amelyek két csapatot állítanak össze egy előre meghatározott csatatéren. Népszerűek, mert közösségiek, és elősegítik a csapatmunkát azáltal, hogy összehozzák a játékosokat a világ minden tájáról. A Mr. Greennél az eSport fogadás szerelmesei több MOBA-játékkal is fogadhatnak 2023/2024 alatt.

Az első a Dota 2. A Valve által kifejlesztett és kiadott Dota 2 a legnépszerűbb videojáték a fogadási jelenetben. Két ötfős csapat vesz részt egy csatában, ahol mindegyik csapatnak van egy bázisa, amelyet meg kell védenie, és egyben az ellenség tábora, amelyet el kell pusztítani. A Dota 2 versenyek tucatjaival büszkélkedhet egész évben, a The International pedig a crème de la crème.

A Riot Games kasszasikerének számító League of Legends (LoL) egy másik jó játék, amelyre fogadni lehet Mr. Greennél. Ez a többszereplős online harci aréna videojáték két ötfős csapatból áll a Player vs. Player (PVP) harcban. Mindegyik csapat megvédi a felét, miközben megpróbálja megtámadni az ellenfél oldalát a térképen. A LoL egész évben rengeteg versenyt tart, így a játékosok nem fognak kihagyni a fogadási piacokat.

A Heroes of the Storm egy másik legjobban értékelt eSports MOBA játék a Blizzard Entertainmenttől. Nagyjából hasonlít a többi MOBA-játékhoz, és számos játékmóddal büszkélkedhet. A játék rajongói a Heroes of the Storm fogadási piacokat is megtalálhatják a Mr. Green eSportsnál.

Shooter Games

A lövöldözős játékokban résztvevők számára Mr. Green is a megfelelő hely. A lövöldözős játékok olyan akciós videojátékok, ahol a játékosok fegyvereket és egyéb fegyvereket használnak az ellenség leküzdésére. Az eSportban a legtöbb lövöldözős játék első személyű lövöldözős játék (FPS).

Mr. Green lassan építi az eSports játékok portfólióját. Ennek a bukmékernek rengeteg Counter-Strike: Global Offensive piaca van. Ennek az FPS-játéknak a rajongói olyan eredményekre fogadhatnak, mint a mérkőzés győztese, a helyes pontszám, a tét nélküli döntetlen, a pisztolykör győztese, a hendikepek, a térképgyőztes stb. 2023/2024 Mr. Green minden bizonnyal más divíziókra is kiterjed majd, például a Valorant és Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

Stratégiai játékok

A stratégiai játékokat kedvelő játékosok nem maradtak ki 2023/2024 . Mr. Green két népszerű stratégiai játékkal egészítette ki az eSport fogadási piacok portfólióját.

A StarCraft II: Wings of Liberty sci-fi valós idejű stratégiai játék rajongói a legjobb eSport csapatokra fektethetik be pénzüket a Mr. Green fogadási oldalon. A StarCraft továbbra is az egyik legnézettebb és legtöbbet szponzorált e-sport a világon. Itt is rengeteg fogadási lehetőség van.

A Mr. Green másik stratégiai játéka a Hearthstone, a Blizzard Entertainment gyűjthető kártyajátéka. A Hearthstone is aktív eSport fogadási oldalak, köztük Mr. Green is.

Sport szimulátorok

Ahogy a neve is sugallja, a sportszimulációs játékok azok, amelyek valódi sportokat utánoznak. Eddig többek között futballban, kosárlabdában, motorsportban, amerikai fociban és krikettben vannak sportszimulátorok. Az e-sportban és a fogadásban a foci és a kosárlabda klasszikus sportszimulációs játékok.

Természetesen, mint a legjobb fociszimulátoros videojáték, a FIFA szerepel a fogadási piacokon ennél a bukmékernél. A FIFA mellett vannak olyan PES-versenyek is, amelyekről Mr. Green foglalkozik. A futballfogadási piacok a legkeresettebbek közé tartoznak 2023/2024 évben, így Mr. Green határozottan fel fogja erősíteni a játékát itt.

A hagyományos kosárlabda-fogadási piacokon kívül Mr. Greennek rengeteg NBA 2K fogadási piaca is van készülőben. A nemrégiben megjelent NBA 2K22, a franchise 23. része, az NBA 2K eSports szcénájának elsődleges fókusza. Rengeteg kosárlabda fogadási lehetőségre számíthat a közelgő versenyeken.

Mr. Green valóban olyan erő, akivel számolni kell az e-sport fogadások terén 2023/2024 . A fogadási oldal az összes legjobb értékelésű eSport játékot és eSport eseményt lefedi. Ez az, ami miatt ma az egyik legjobb e-sport fogadási oldal. Érdekes módon Mr. Green rengeteg eSport bónuszt igényelhet, az üdvözlő bónusztól az újratöltési bónuszig. Ezzel az eSport fogadás piacvezetőjeként kíván megerősíteni magát.

Legújabb hírek

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance

Hírek