Hírek

April 13, 2023

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2024

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

egyablakos szerencsejáték-központ. A kaszinójátékokon kívül ezen az oldalon sportfogadási piacok is találhatók, amelyek lefedik a hagyományos és a virtuális sportokat. Mr. Green szintén a legjobb e-sport fogadási oldalak között van 2024 évben.

Az elmúlt néhány évben az eSport fogadás volt az online szerencsejátékok leggyorsabban növekvő piaca. A legfrissebb statisztikák szerint az eSport fogadási ágazat értéke 66 milliárd dollár. Az új piac elérése érdekében a William Hill PLC, Mr. Green anyavállalata belevágott az eSport fogadásba.

2024 fantasztikus év lesz Mr. Green eSport fogadás rajongók számára, mivel a legversenyképesebb játékok piacai elérhetők. Ebben az összefoglalóban tekintse meg a legjobb e-sport játékokat, amelyekre idén fogadhat Mr. Greennél.

Multiplayer Online Battle Arena (MOBA)

Kétségtelen, hogy a MOBA játékok a legnépszerűbbek az e-sport fogadási szcénában. Kezdetnek a MOBA videojátékok olyan stratégiai játékok, amelyek két csapatot állítanak össze egy előre meghatározott csatatéren. Népszerűek, mert közösségiek, és elősegítik a csapatmunkát azáltal, hogy összehozzák a játékosokat a világ minden tájáról. A Mr. Greennél az eSport fogadás szerelmesei több MOBA-játékkal is fogadhatnak 2024 alatt.

Az első a Dota 2. A Valve által kifejlesztett és kiadott Dota 2 a legnépszerűbb videojáték a fogadási jelenetben. Két ötfős csapat vesz részt egy csatában, ahol mindegyik csapatnak van egy bázisa, amelyet meg kell védenie, és egyben az ellenség tábora, amelyet el kell pusztítani. A Dota 2 versenyek tucatjaival büszkélkedhet egész évben, a The International pedig a crème de la crème.

A Riot Games kasszasikerének számító League of Legends (LoL) egy másik jó játék, amelyre fogadni lehet Mr. Greennél. Ez a többszereplős online harci aréna videojáték két ötfős csapatból áll a Player vs. Player (PVP) harcban. Mindegyik csapat megvédi a felét, miközben megpróbálja megtámadni az ellenfél oldalát a térképen. A LoL egész évben rengeteg versenyt tart, így a játékosok nem fognak kihagyni a fogadási piacokat.

A Heroes of the Storm egy másik legjobban értékelt eSports MOBA játék a Blizzard Entertainmenttől. Nagyjából hasonlít a többi MOBA-játékhoz, és számos játékmóddal büszkélkedhet. A játék rajongói a Heroes of the Storm fogadási piacokat is megtalálhatják a Mr. Green eSportsnál.

Shooter Games

A lövöldözős játékokban résztvevők számára Mr. Green is a megfelelő hely. A lövöldözős játékok olyan akciós videojátékok, ahol a játékosok fegyvereket és egyéb fegyvereket használnak az ellenség leküzdésére. Az eSportban a legtöbb lövöldözős játék első személyű lövöldözős játék (FPS).

Mr. Green lassan építi az eSports játékok portfólióját. Ennek a bukmékernek rengeteg Counter-Strike: Global Offensive piaca van. Ennek az FPS-játéknak a rajongói olyan eredményekre fogadhatnak, mint a mérkőzés győztese, a helyes pontszám, a tét nélküli döntetlen, a pisztolykör győztese, a hendikepek, a térképgyőztes stb. 2024 Mr. Green minden bizonnyal más divíziókra is kiterjed majd, például a Valorant és Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

Stratégiai játékok

A stratégiai játékokat kedvelő játékosok nem maradtak ki 2024 . Mr. Green két népszerű stratégiai játékkal egészítette ki az eSport fogadási piacok portfólióját.

A StarCraft II: Wings of Liberty sci-fi valós idejű stratégiai játék rajongói a legjobb eSport csapatokra fektethetik be pénzüket a Mr. Green fogadási oldalon. A StarCraft továbbra is az egyik legnézettebb és legtöbbet szponzorált e-sport a világon. Itt is rengeteg fogadási lehetőség van.

A Mr. Green másik stratégiai játéka a Hearthstone, a Blizzard Entertainment gyűjthető kártyajátéka. A Hearthstone is aktív eSport fogadási oldalak, köztük Mr. Green is.

Sport szimulátorok

Ahogy a neve is sugallja, a sportszimulációs játékok azok, amelyek valódi sportokat utánoznak. Eddig többek között futballban, kosárlabdában, motorsportban, amerikai fociban és krikettben vannak sportszimulátorok. Az e-sportban és a fogadásban a foci és a kosárlabda klasszikus sportszimulációs játékok.

Természetesen, mint a legjobb fociszimulátoros videojáték, a FIFA szerepel a fogadási piacokon ennél a bukmékernél. A FIFA mellett vannak olyan PES-versenyek is, amelyekről Mr. Green foglalkozik. A futballfogadási piacok a legkeresettebbek közé tartoznak 2024 évben, így Mr. Green határozottan fel fogja erősíteni a játékát itt.

A hagyományos kosárlabda-fogadási piacokon kívül Mr. Greennek rengeteg NBA 2K fogadási piaca is van készülőben. A nemrégiben megjelent NBA 2K22, a franchise 23. része, az NBA 2K eSports szcénájának elsődleges fókusza. Rengeteg kosárlabda fogadási lehetőségre számíthat a közelgő versenyeken.

Mr. Green valóban olyan erő, akivel számolni kell az e-sport fogadások terén 2024 . A fogadási oldal az összes legjobb értékelésű eSport játékot és eSport eseményt lefedi. Ez az, ami miatt ma az egyik legjobb e-sport fogadási oldal. Érdekes módon Mr. Green rengeteg eSport bónuszt igényelhet, az üdvözlő bónusztól az újratöltési bónuszig. Ezzel az eSport fogadás piacvezetőjeként kíván megerősíteni magát.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek