Hírek

February 13, 2024

Legendás fegyverek keresése a Enshrouded: Helyszínek, Kihívások és Jutalmak részben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az Enshrouded az erőteljes zsákmányok széles skáláját kínálja, és a legjobbak közé tartoznak a Legendary fegyverek. Ezek az eszközök nagymértékben növelhetik a győzelmi esélyeidet a csatákban. Azonban nem könnyű beszerezni őket, ezért fontos tudni, hol találhatók.

Legendás fegyverek keresése a Enshrouded: Helyszínek, Kihívások és Jutalmak részben

Garantált leszállási helyek

Négy legendás fegyver található az Enshroudedben, amelyek garantált leejtési helyekkel rendelkeznek:

  • Sirató Penge: A Scavenger Stash barlangban található Springlands régióban, közvetlenül az Ancient Vaulttól délre, ahol feloldhatod az alkimistát.
  • Shroud Weaver: Arany ládában elrejtve egy fa emelvényen a Kindlewastes Ancient Spire délkeleti részén.
  • Jezmina apoteózisa: Lehetősége van kihagyni bármelyik Vukah Brawlertől, egy főnöktől, aki megtalálható a Vukah táborokban. Ennek a főnöknek egy ilyen változata megtalálható, amikor elindulsz, hogy megszerezd a Méhfüstölőt.
  • Fell Commander Bow: Cseppek a Fell Thunderbrute bosstól az Ancient Bridge jelző közelében, a Pike's Port területétől nyugatra, ahol megtalálhatod az északi gárda páncélkészletét.

Véletlenszerű cseppek

E négy fegyveren kívül az összes többi Legendás fegyver véletlenszerűen megtalálható az arany ládákban és az arany-kék legendás ládákban Embervale hatalmas világában. Ez azt jelenti, hogy fel kell fedezned és zsákmányolnod kell abban a reményben, hogy megtalálod a kívánt fegyvert a Legendary státuszban.

Elérhetőség

Érdemes megjegyezni, hogy az Enshroudedben minden fegyvernek megvan a lehetősége, hogy legendássá váljon, így bármely fegyver, amellyel találkozik, elérhető lehet legendás változatként, a szerencsétől függően. Ez azonban azt is jelenti, hogy találkozhatsz a kívánt fegyver gyengébb verzióival, ha a szerencse nem áll melletted.

Kihívások és gazdálkodás

A Legendary fegyverek megtalálása az Enshrouded játékban kihívást jelenthet az alacsony leejtési arány és a keresett fegyver megtalálásához szükséges határozott módszer hiánya miatt. Ez megnehezíti az ilyen eszközök gazdálkodását. A legjobb fegyverek némelyike, mint például a Helix és a Sun Hammer, teljes mértékben a szerencsén múlik.

Legjobb fosztogató helyek

Ha növelni szeretnéd az esélyeidet, hogy legendás fegyvereket találj, íme néhány a legjobb felfedezésre és kifosztásra szánt helyszínek közül az Enshroudedben:

  • Brittlebush
  • Kindlewastes
  • Nap templomok
  • Ősi tornyok
  • Umber Hollow

Ezek a területek arról ismertek, hogy nagyszámú ládát lehet kifosztani, ami növeli a legendás fegyverek megtalálásának valószínűségét. A Legendás fegyver beszerzése kulcsfontosságú az osztályfelépítés optimalizálásához és az Enshrouded egyik legjobb osztályában rejlő lehetőségek maximalizálásához.

Ne feledje, bár a legendás fegyverek keresése kihívást jelenthet, a jutalom megéri az erőfeszítést.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek