Hírek

February 15, 2024

Kovácsolt Camo feloldása Holger 556-hoz: A kihívások leküzdése és a megfelelő tartozékok kiválasztása

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A bütykök feloldása a Modern Warfare 3-ban néha kihívást jelenthet. A Holger 556-hoz például a Forged Camo feloldásának folyamata zavaró lehet a tisztázatlan magyarázatok miatt.

Kovácsolt Camo feloldása Holger 556-hoz: A kihívások leküzdése és a megfelelő tartozékok kiválasztása

A csatolási rejtvény

Az egyik ok, amiért a Forged Camo feloldása a Holger 556-hoz olyan, mint egy rejtvény megoldása, az az, hogy a játékban több olyan melléklet is található, amelyek megfelelnek annak a leírásnak, hogy 25 ölés szükséges egy Non-Drill Charge alátéttel. Úgy tűnik azonban, hogy a Holger 556-tal összegyűjtött ölések nem érkeznek előrehaladásról. Ez frusztráló lehet, mivel az összes tartozékot tesztelni kell az arzenáljában, hogy megtalálja azokat, amelyek működnek.

Mi az a nem fúrótöltésű alátét?

Az MW3-ban a nem fúró töltet a nem robbanásveszélyes tartozékokra vonatkozik. Ha azonban megpróbálja feloldani a Forged Camo-t a Holger 556-hoz, akkor a 25 ütés követelménye egy fúrásmentes töltés alatti csövön túlzottnak tűnik. A kihívás teljesítéséhez speciális mellékleteket kell használnia.

Hogyan lehet feloldani a kovácsolt büfét a Holger 556-hoz

Két lehetőség közül választhat, hogy leküzdje ezt az akadályt, és feloldja a kovácsolt Camo-t a Holger 556-hoz. Használhatja az SPW 40MM HE gránátvetőt vagy a Corvus Masterkey sörétes puska alátétet. Fontos megjegyezni, hogy a Corvus Masterkey sörétes tartozék nem biztos, hogy a legerősebb fegyver, és előfordulhat, hogy erősebb fegyverek lövik le, amikor elég közel akarnak jutni a használatához. Ezenkívül a Corvus korlátozott lőszerrel rendelkezik. A Hardcore módok lejátszása azonban előnyös lehet, mivel az ellenségeknek korlátozott lőszerük lesz a sörétes fegyvereikhez és kisebb mennyiségű életerő, így nagyobb esélyed lesz a cső alatti ölésre a Corvus vagy az SPW 40MM HE gránátvetővel.

A megfelelő melléklet kiválasztása

Amikor elkezdtem haladni a küldetésben, kezdetben a gránátvetőt használtam, de később a gránátvetővel kapcsolatos lőszerprobléma miatt váltottam Corvus Masterkey puskára. Kezdetben úgy gondoltam, hogy olyan mellékleteket kell használnom, amelyek nem robbanékonyak, de úgy tűnik, hogy van egy hiba, amely megakadályozza a játékosokat a fejlődésben, hacsak nem használják a fent említett két mellékletet. Egyes játékosok arról számoltak be, hogy a vadászpuska-tartozék nem működött náluk, ezért ha ugyanazzal a problémával találkozik, javasoljuk, hogy maradjon a gránátvetőnél.

A bütykök feloldása a Modern Warfare 3-ban kihívásokkal teli és néha frusztráló élmény lehet. A tippek követésével és az ajánlott tartozékok használatával azonban leküzdheti az akadályokat, és feloldhatja a kovácsolt Camo-t a Holger 556-hoz. Sok sikert!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek