Hírek

February 13, 2024

Kincsvadász kaland: Hídépítési jelentés küldetés beburkolva

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az Enshrouded játékban a felfedezés jelentős szerepet játszik az utazásban. Az egyik izgalmas küldetés, amely magában foglalja a kincsvadászatot, a Hídépítési jelentés küldetés.

Kincsvadász kaland: Hídépítési jelentés küldetés beburkolva

A küldetés elindítása

A Carpenter, a játék fontos szereplője értékes tippet ad neked. Felfedi, hogy egy kincsesládát rejtett el egy híd belsejében, és megadja az összes szükséges utasítást a visszaszerzéséhez. Bár ezek az utasítások eleinte egyértelműnek tűnhetnek, félrevezetőek lehetnek, ha eléri a hidat.

A küldetés teljesítésének lépései

A Hídépítési Jelentés oldalfeladatának teljesítése az Enshroudedben egyrészt kifizetődő, másrészt viszonylag gyors. Kövesse az alábbi lépéseket a küldetés sikeres teljesítéséhez:

  1. Menjen a Braelyn hídhoz a küldetés helyének kurzorát követve a térképen.
  2. A hídra lépve értesítést kapsz arról, hogy lent található a kincsesláda. A láda a híd alapjaiban van elrejtve.
  3. Ugorjon közvetlenül a helymeghatározás felé, és csússzon a földre az oszlop közelében. Vegye figyelembe, hogy a prompt magasabban jelenhet meg, mint a jelenlegi tartózkodási helye, de figyelmen kívül hagyhatja ezt az eltérést.
  4. Kerülje meg a prompthoz legközelebbi oszlopot, amely a toronyhoz legközelebbi oszlop.
  5. Az oszlop másik oldalán törmelék található. Használd csákányodat, hogy átásd a törmeléket, és fedezd fel a rejtett ládát.

Jutalmak

A kincsesláda sikeres megtalálásával és felnyitásával különféle jutalmakat vehet igénybe. Ezek a jutalmak lehetnek ritka, epikus vagy legendás fegyverek, valamint tapasztalati pontok a mellékküldetés teljesítéséhez.

Ne hagyja ki a Hídépítési jelentés mellékküldetését az Enshroudedben. Ez egy értékes kaland, amely értékes jutalmakat kínál, és lehetőséget kínál arra, hogy próbára tegye kincsvadász tudását!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek