Hírek

February 13, 2024

Kapd el az Enamorus Incarnate Forme-ot a Pokémon Go: Shiny hamarosan!

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Ha Pokémonokat kell elkapni a Pokémon Go-ban, semmi sem jobb, mint levadászni egy Shiny formát, és hozzáadni a gyűjteményéhez. De a mobiljátékban nem minden Pokémonnak van Shiny formája, és talán azon tűnődhet, hogy elkaphat-e egyet az Enamorus Incarnate Forme-hoz.

Kapd el az Enamorus Incarnate Forme-ot a Pokémon Go: Shiny hamarosan!

Enamorus Incarnate Forme fényes verziója

Az Enamorus Incarnate Forme a Carnival of Love esemény alatt jelenik meg a Pokémon Go-ban. Ennek az eseménynek azonban nem áll rendelkezésére Shiny formája. Azoknak a játékosoknak, akik megpróbálják megtámadni a korlátozott Elite Raid csaták során, nem lesz esélyük elkapni a Shiny verziót. A Niantic, a Pokémon Go fejlesztője általában egy-két évig, néha még tovább is visszatartja a Pokémon's Shiny forma kiadását. Az Enamorus Incarnate Forme várhatóan Shiny kiadással fog megjelenni egy jövőbeni eseményen.

A Raid Pokémon kivétele

Míg a legtöbb Pokémonnak meg kell várnia a Shiny formájának megjelenését, néhány különleges raid Pokémon, mint például a Hisuian Decidueye, ugyanazon a napon jelent meg. Sajnos az Enamorus Incarnate Forme nem tudta megkerülni ezt a kivételt. Valószínű, hogy az Enamorusnak a Shiny változata akkor fog megjelenni, amikor legközelebb megjelenik a raidekben, különösen a szokásos ötcsillagos találkozókon.

Enamorus Incarnate Forme elkapása

Ha szeretné hozzáadni a csapatához az Enamorus-t, egy nagy teljesítményű Fairy típusú üvegágyút, a Carnival of Love rendezvényen itt az ideje megtenni. Korlátozott idő áll rendelkezésére, hogy elkapja az Elite Raids-ben. Ha azonban inkább megvárja, amíg szélesebb körben elérhetővé válik, meg kell jelennie a Pokémon Go ötcsillagos raideiben. Más Elite Raid Pokémonokhoz, mint például a Regidrago és a Regieleki, az Enamorus várhatóan nem fogja kiadni a Shiny verzióját a második raid során. Valószínű, hogy az Enamorus Shiny változata egy egyedülálló esemény mellett jelenik meg a jövőben.

Következtetés

Összefoglalva, az Enamorus Incarnate Forme nem rendelkezik Shiny verzióval a Carnival of Love esemény alatt a Pokémon Go-ban. A játékosoknak várniuk kell egy jövőbeli eseményre, hogy elérjék a fényes formáját. Ha szeretnéd hozzáadni az Enamorus-t a csapatodhoz, mindenképpen vegyél részt az Elite Raids-en a Carnival of Love esemény alatt, vagy várd meg a megjelenését ötcsillagos raidekben.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek