Hírek

November 8, 2023

Közelgő változások a LoL 13.23-as javításában: Meta-beállítások és egyebek

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Most, hogy a 13.22-es javítás hivatalosan is elérhető az élő szervereken, vessünk egy pillantást a közelgő 13.23-as javításra, amely a LoL-re érkezik.

Közelgő változások a LoL 13.23-as javításában: Meta-beállítások és egyebek

Milyen változások jönnek?

A 13.22-es javítás bevezette a nerfeket a meta erőteljes választásaiba, valamint az olyan bajnokok kiigazításait, mint Seraphine és Janna, hogy javítsák támogató szerepüket. A középső sáv mágusai támadási sebességet is kaptak, hogy simábbá és következetesebbé tegyék automatikus támadásaikat.

A látásmódosítás hatással lesz a rangsorolási rangsorban magas Elosokra, csökkentve a felfedés sugarát és a támadások időtartamát, hogy megakadályozza a csapattársak felfedését a kórtermek tisztítása közben.

A 13. évad végéhez közeledve a 14.1-es javítással készülő új, januári előszezonra való felkészülés folyamatban van. Ezt megelőzően a Patch 13.23 visszahozza a LoL Arenát, és bevezet néhány további meta-beállítást.

Kiadási dátum

A 13.23-as javítás a tervek szerint november 21-én, kedden jelenik meg. Ezt még egy javítás követi a 13. évad vége előtt.

Hatás a metára

A közelgő javítás konkrét változásai egyelőre nem szivárogtak ki. Azonban várhatóan a Riot a 13.22-es patch túlteljesítő kiválasztásainak nerfingjére fog összpontosítani, és az aluljátszott kiválasztásokra.

Senna már kapott egy nerfet az aktuális patch-ben, és olyan bajnokok, mint Nilah és Jarvan IV is célba vehetik a módosításokat.

Kísérleti változások

A 13.23-as javításhoz jelenleg nincsenek kiszivárgott változások. Tartsa velünk a frissítéseket a következő napokban!

Közelgő skinek

  • Bee'Koz – 1350RP
  • Beezcrank – 1350RP
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek