Hírek

February 12, 2024

Készüljön fel a VCT Team kapszulákra a VALORANT 2024-ben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Mindjárt itt a VCT-szezon, és ezzel együtt megjelenik a Team Capsules a VALORANT-ban. Ezek a kozmetikumok lehetővé teszik, hogy kifejezze támogatását kedvenc profi csapata iránt a nemzetközi ligákban. Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, a kiszivárogtatások betekintést nyújtottak abba, hogy mit várhatunk a VCT 2024 kapszulától.

Készüljön fel a VCT Team kapszulákra a VALORANT 2024-ben

Kiadási dátum

A Riot Games nem fedte fel a VCT Team Capsule idei hivatalos megjelenési dátumát. Mivel azonban a VCT Americas és a Pacific Kickoffs február 17-én kezdődik, valószínű, hogy a kapszulák a szezon kezdetének napján elérhetők lesznek a VALORANT-ban.

Tartalom

A kiszivárogtatott információk szerint a 2024-es szezonban a VCT Team Capsule tartalmazni fog egy csapat témájú skint a Classic pisztolyhoz, egy fegyvertársat, egy játékoskártyát és egy spray-t. A négy nemzetközi liga 44 résztvevő csapata mindegyike saját Team Capsule-val rendelkezik, így összesen 44 lehetőség közül választhat.

Hogyan szerezzük be a kapszulákat

A játékosok megvásárolhatják a csapatkapszulákat a játék Esports lapján. Érdemes megjegyezni, hogy az egyes Team Capsule-ból származó nyereség 50%-a közvetlenül az általa képviselt csapathoz kerül, ami további támogatást nyújt a profi csapatoknak.

Klasszikus bőrrészletek

A VCT Team Capsule-ban található Classic skin három szinttel és két frissítéssel fog rendelkezni. A frissítésekkel kapcsolatos konkrét részleteket azonban még nem hozták nyilvánosságra.

Ár

A VCT Team kapszulák árát nem erősítették meg. A korábbi VCT LOCK//IN 2023 kapszula alapján, amelynek ára 5440 VP volt, várhatóan minden csapatkapszula ára 3000 és 3500 VP között lesz.

Maradjon velünk a további szivárgásokért és a VCT Team kapszulákkal kapcsolatos hivatalos információkért, amint elérhetővé válnak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek