Hírek

October 27, 2023

Készüljön fel a GranBlue Fantasy versus Rising bétaverziójára

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A GranBlue Fantasy Versus Rising online béta lehetőséget kínál a játékosok számára, hogy kipróbálják a karakterek új változásait és a Granblue Fantasy Versus Rising megjelenési dátuma előtt. Íme, mit tudunk a béta verzióról, és arról, hogyan férhet hozzá a játékhoz a próbaidőszak során.

Készüljön fel a GranBlue Fantasy versus Rising bétaverziójára

Megérkezik a GranBlue Fantasy Versus Rising második bétaverziója

A GranBlue Fantasy Versus Rising egyre közelebb kerül a november végi megjelenési dátumhoz. A játékosoknak azonban nem kell addig várniuk a játékkal. Hamarosan kezdődik a második béta időszak, ahol még több lehetőség nyílik a játékra.

A GranBlue Fantasy Versus Rising második bétája november 9. és november 12. között zajlik majd. Ezúttal a béta szélesebb lesz, és még crossplayt is tartalmaz. A játékosok PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Steamen is tesztelhetik a játékot. 26 karakter lesz feloldva, így a játékosok a szereplők nagyobb részét próbálhatják ki.

Az online meccseken kívül a játékosok hozzáférhetnek az edzésmódhoz és a Grand Bruise Legends minijátékaihoz is. Ez az utolsó béta nagyszerű lehetőséget biztosít a karakterek megismerésére a teljes megjelenés előtt.

Az első GranBlue Fantasy versus Rising Online béta

Az első GranBlue Fantasy Versus Rising online béta zárt béta volt, az előzetes regisztráció júniusban nyílt meg a hivatalos oldalon. A béta július 28. és július 30. között zajlott, így a játékosok kipróbálhatták az új címet.

Ha szeretné látni, hogy a játék hogyan viszonyul a profi szintű játékhoz, akkor már voltak versenyek, ahol profi játékosok vettek részt a nyílt béta verzióban. Ezek a versenyek bepillantást engednek a játék egyensúlyába a versenyszerű játékmenethez.

A GranBlue Fantasy Versus Risinget az egyik legjobb anime harci játék folytatásaként várják. Az Arc System Works-szal az élen újabb fantasztikus címre számíthatunk a sorozatban.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek