Hírek

November 8, 2023

Jonsey visszatér a Fortnite OG-ba? Lehetőségek és spekulációk

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Fortnite Jonsey a játék legikonikusabb karaktere, aki különféle skinjeiről és a Fortnite-ban betöltött központi szerepéről ismert. Sok játékos kíváncsi, hogy Jonsey visszatér-e a Fortnite OG-ba.

Jonsey visszatér a Fortnite OG-ba? Lehetőségek és spekulációk

Jonsey története

Jonsey először a Fortnite 1. fejezetében jelent meg alapértelmezett karakterként. Idővel népszerűségre tett szert, és a Fortnite-tan kulcsfontosságú részévé vált. A 2. fejezetben felvette Jonsey ügynök szerepét, és egyetlen POI-ban több változata volt önmagáról.

Jonsey távolléte a 3. fejezetben

A 3. fejezetben Jonsey nem volt jelentős szereplő a játék történetében, így a rajongók megkérdőjelezik a visszatérését az újjáéledő OG-szezonra.

Jonsey jelenléte a térképen

Nem valószínű, hogy Jonsey a Fortnite NPC-k egyikeként jelenik meg a térképen. Az 1. fejezet nem használta az NPC-ket ugyanúgy, mint a modern játék.

Jonsey a boltban

Nagy a valószínűsége annak, hogy a szezon során megjelenik a boltban a Jonsey új verziója. A karakternek ezek a változatai mindig népszerűek, és valószínűnek tűnik, hogy az 1. fejezetből visszatekintünk.

Jonsey a játékon belüli eseményen

A 4. fejezetben szereplő OG Fortnite szezon várhatóan egy játékon belüli eseménnyel zárul. Lehetséges, hogy Jonsey ügynököt vagy egy másik változatot fogunk felbukkanni ezen az eseményen. A részleteket még nem hozták nyilvánosságra.

Következtetés

Noha Jonsey visszatérése a Fortnite OG-hoz bizonytalan, vannak arra utaló jelek, hogy valamilyen formában visszatérhet. Legyen szó egy új skinről a boltban, vagy a játékon belüli eseményen való szereplésről, a rajongóknak ki kell várniuk, mit hoz a jövő Jonsey számára.

Legújabb hírek

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance

Hírek