Hírek

February 12, 2024

Javítsa sámánjátékát a totemikus vetítéssel a WoW Classic Season of Discovery-ben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A World of Warcraft Classic játékban a sámánok erősen támaszkodnak a totemekre a képességeikért. Ezeket a totemeket azonban nem lehet tetszés szerint mozgatni. Szerencsére a Season of Discovery második fázisa bevezet egy új életminőséget javító képességet, a Totemic Projection nevet, amely lehetővé teszi a sámánok számára, hogy áthelyezzék totemeiket.

Javítsa sámánjátékát a totemikus vetítéssel a WoW Classic Season of Discovery-ben

A totemikus vetítés előnyei

A Totemic Projection a WoW Classic Shaman játékosai számára elengedhetetlen képesség. Nemcsak lehetővé teszi a totemek áthelyezését a kívánt helyre, hanem további mana fogyasztása nélkül is. Ez azt jelenti, hogy csak a manát kell költened a totemek első elhelyezésekor. Függetlenül attól, hogy PvE-vel vagy PvP-vel foglalkozol, a Totemic Projection segíthet elkerülni a bossokat, és biztosíthatja, hogy akkor is profitálhass a totem-buffokból, ha hatótávolságon kívül vannak.

A Totemikus vetítési készségkönyv beszerzése

A Totemic Projection Skill Book megszerezhető a 30-as vagy magasabb szintű kazamatákban lévő mobok legyőzésével. Esélye van a Scarlet Monastery mind a négy szárnyáról (temető, könyvtár, fegyvertár és katedrális), valamint a Razorfen Downs és az Uldaman. Noha a pontos lemorzsolódási arány nem ismert, várhatóan nem kell több, mint néhány futás a képességkönyv megszerzéséhez. Miután megszerezte, feltétlenül használja a tárgyat a Totemic Projection képesség feloldásához.

Előretekintve

A felfedezés második szakaszában a sámánok életminőségük egyetlen javításaként megkapják a Totemikus vetítési képességet. Fennáll azonban annak a lehetősége, hogy a Blizzard további hasonló varázslatokat tervez a következő fázisokban. Nagyszerű lenne, ha a sámánfegyver-varázslatok tovább tartanának, így nincs szükség a gyakori újrafelhasználásra.

Következtetés

A Totemic Projection bevezetésével a WoW Classic Season of Discovery-ben a sámánok most már áthelyezhetik totemeiket, így nagyobb rugalmasságot és kényelmet biztosítanak a játék során. Szerezze meg a Totemic Projection Skill Book-ot 30-as vagy magasabb szintű kazamaták futtatásával, és oldja meg ezt az alapvető képességet. Maradjon velünk a lehetséges jövőbeni fejlesztésekkel kapcsolatban, amelyek javíthatják a sámánélményt.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek