Hírek

February 13, 2024

Javítsa DPS Paladin Build-jét az Enlightened Judgements Rune segítségével

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Ha Ön DPS Paladin a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben, van egy új rúna, amelyet nem szabad kihagynia - az Enlightened Judgments rúna. Ez a rúna nagymértékben feljavítja a Judgement varázslatot, amely egy alapvető Paladin varázslat, és minden DPS-építésben kötelező.

Javítsa DPS Paladin Build-jét az Enlightened Judgements Rune segítségével

Javítások

Az Enlightened Judgements Rune 30 yarddal növeli az Ítélet varázslat hatótávolságát, így gyakorlatilag távolsági varázslattá válik. Ezenkívül 17 százalékkal növeli az összes varázslattal elért varázslatot.

A rúna megszerzése

Az Enlightened Judgements Rune megszerzése kissé bonyolultnak tűnhet, de nem tart sok időt. Így szerezheti be:

  1. Gyűjts össze három szennyezett imagyöngyöt. Ezeket úgy lehet megszerezni, hogy különféle humanoid csőcseléket ölnek meg Azerothban, mint például a szindikátus ügynökeit, az ogrékat és a Witherbark törzset.
  2. Tisztítsa meg a szennyezett imagyöngyöket. Minden gyöngy más tisztítási eljárást igényel:
    • Az első gyöngy megtisztítható ellenségek megölésével, miközben Blessing of Might-tal van megáldva.
    • A második gyöngy megköveteli, hogy legalább 34-es szinten legyél, és 10 százalék alatti egészségi állapotban tedd magadra a Divine Shield-et.
    • A harmadik gyöngy megköveteli, hogy legyen rajtad az Igazságosság Pecsétje, amikor egy ellenség futni kezd, majd Ítéletet vess rájuk.
  3. Miután megtisztítottad mindhárom szennyezett imagyöngyöt, keresd meg Atticus testvért az Arathi Highlands-i Stormgarde Keepben. A kápolna mögötti temetőben található. A vele való beszélgetés a Megvilágosodott ítéletek rúnájával jutalmaz meg.

Következtetés

Összefoglalva, az Enlightened Judgments Rune értékes kiegészítő a DPS Paladins számára a WoW Classic Season of Discovery-ben. A fent vázolt lépések követésével megszerezheti ezt az erős rúnát, és javíthatja játékmenetét. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy javítsa Paladin felépítését!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek