Hírek

February 14, 2024

Jack Frost babák beszerzése a Persona 3 Reloadban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Persona 3 Reload rövid mellékküldetéseket tartalmaz, Elizabeth Requests néven. Az egyik ilyen kérésben Elizabeth, a Velvet Room kísérője három Jack Frost babát kér. Ez az útmutató megmutatja, hogyan szerezheti be ezeket a babákat.

Jack Frost babák beszerzése a Persona 3 Reloadban

A Jack Frost babák megtalálása

Elizabeth kérésének eleget téve megtalálhatja a Jack Frost Dolls-t a Paulownia bevásárlóközpont játékterme előtti darugépnél. A babák azonban csak pénteken, szombaton és vasárnap jelennek meg kiemelt nyereményként. Más napokon a Ganesha Bank a jutalom.

Játszani a darugéppel

A darugéppel való játék nem vesz igénybe időt, iskola után vagy este is meg lehet csinálni. Mindössze két próbálkozásra volt szükségünk, hogy megnyerjük az egyes babákat, amelyek összesen 1200 ¥-be kerültek. A tapasztalatok eltérőek lehetnek, de nem valószínű, hogy minden pénzét el kell költenie. Ez azt jelenti, hogy gyorsan teljesítheti a kérést, és folytathatja közösségi linkjei maximalizálását.

Nincs korlátozás a babákra

Úgy tűnik, nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy hány Jack Frost Doll-t kereshet egy nap. Még ha van is korlát, az magasabb, mint az ehhez a kéréshez szükséges három baba. Ezenkívül nem kell elhagynia a Paulownia bevásárlóközpontot a kérés teljesítéséhez, mivel a Velvet Room bejárata ott található.

A babák átadása

Ha mindhárom babád megvan, átadhatod Elizabethnek, és Alkonyat-töredékeket kaphatsz jutalmul. Ezek a töredékek értékes tárgyak a Tartarusban, mivel kinyitják a ládákat, és lehetővé teszik a párt HP és SP visszaállítását.

Jack Frost jelentősége

Bár lehet, hogy már van saját Jack Frostja, akkor is érdemes beszerezni, ha még nem tette meg. Jack Frost szükséges a King Frost létrehozásához a 34-es szinten, amelyet aztán a Black Frost-ba olvaszthatunk, hogy feloldjuk a King and I Theurgy-t, és teljesítsünk egy újabb kérést a jövőben. A Black Frost egy erős varázssebzés-kereskedő, aki a Jégre és a Sötétségre szakosodott, és a vele való korai magas közösségi kapcsolat előnyös lehet.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek