Hírek

October 29, 2023

Intenzív csata a Dota 2 nagydöntőjében: Team Spirit vs Gaimin Gladiators

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

3 hosszú hétvége után végre eljött a nemzetközi Dota 2 nagydöntő ideje. Ez az európai titánok csatája, mivel a korábbi bajnok Team Spiritnek Gaimin Gladiatorssal kell megmérkőznie. Ezen a szinten sok meccset csak drafton nyernek és veszítenek. A nagydöntő minden egyes tervezetét élőben követjük, és előrejelzéseket adunk.

Intenzív csata a Dota 2 nagydöntőjében: Team Spirit vs Gaimin Gladiators

Izgalmas Dota sorozat

Ez lesz az év egyik legizgalmasabb Dota sorozata. Mindkét csapat valóban a csúcson van. Nem lenne meglepő, ha 5 meccsre menne, és nehéz megmondani, hogy ki kerül a csúcsra.

Csapatszellem a TI12-ben

A Team Spirit valóban domináns volt ezen a tornán, és ők voltak az első csapatok, akik bejutottak a The International Dota 2 nagydöntőjébe. Egyetlen sorozatot sem veszítettek el, és csak néhány egyéni meccset buktak el. Sok csapat valóban fél a Yatoro ellen, és ennek jó oka van.

Míg a hangsúly gyakran a Spirit's carry játékosokon van, a Mira és Miposhka nevű támogató páros az egyik legjobb a játékban. Sok időbe fog telni, amíg bárki megfeledkezik Miposhka játékát megnyerő Enchantress játékáról ezen a versenyen.

Egyre erősödtek, és bár a Gaimin Gladiators lesz az eddigi legkeményebb küzdelmük, ha valaki le tudja őket győzni, az a Team Spirit.

A Gaimin Gladiátorok TI Titánok

A Gaimin Gladiators a Dota történetének egyik leglenyűgözőbb csapata. Minden Majort és DreamLeague-t megnyertek, és az alsó zárójelben lévő Liquidet is legyőzték. Míg a rajongók elismerik eredményeiket, sokan belefáradtak abba, hogy minden nagydöntőt megnyernek. Megtehetik még egyszer?

Az év nagy részében minden szem a középvonalas Quinnre szegeződött, de úgy tűnik, Dyrachyót kell nézni. Egy roppant tehetséges, hatalmas hőskészlettel rendelkező játékosnak még a legjobban is remegnie kell a csizmájában.

Ha jósolni kellene, azt mondanánk, hogy a Team Spiritnek képesnek kell lennie a győzelemre. Nem veszítettek el egy nagydöntőt sem, amíg idáig eljutottak. Az eredménytől függetlenül ez a döntő biztosan bekerül a Dota történetébe.

A nemzetközi Dota 2 nagydöntőjének draftjai

1. meccs – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek