Hírek

November 23, 2023

Hwei – A legújabb LoL bajnok egyedi képességekkel

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Riot Games felfedte a legújabb LoL-bajnok, Hwei képességeit. Lássuk, milyen a készlete, és milyen lesz a Summoners' Riftben.

Hwei – A legújabb LoL bajnok egyedi képességekkel

Hwei – LoL képességek lerohanása

Hwei a LoL-bajnokok névsorának legújabb tagja. Állítólag középpályás lesz, és a kezdeti képességeiből ítélve Hwei meglehetősen összetett bajnok lesz, tekintve, hogy a képességek összefűzése különböző hatásokhoz és interakciókhoz vezet.

A készlete teljes mértékben a különböző hangulatain alapul, és minden alkalommal, amikor megváltoztatja, egy másik képesség aktiválódik. Ha úgy gondolja, hogy eléggé megtört bajnok lehet, úgy érzem, van néhány egyértelmű gyengeség, amelyek összefüggenek a lehűlésével. Minden alkalommal, amikor megváltozik a hangulata, elég nagy leállás következik, amikor nem tudja újra használni ezt a képességet, ami azt jelenti, hogy rengeteg képesség-siettetést kell halmoznia tárgyaiból, hogy maximalizálja a készletét.

Minden további nélkül ugorjunk bele Hwei alapstatisztikáiba és képességeibe.

Alapstatisztikák

 • Egészségügy: 550 – 2318
 • Mana: 445-955
 • Egészségügyi regen: 6 – 96,1
 • Mana regen: 8 – 19.9
 • HIRDETÉS: 50 – 106,1
 • Páncélzat: 18 – 97,9
 • Mágikus ellenállás: 30 – 52,1
 • MS: 320
 • Támadási távolság: 575
 • AS bázis: 0,714
 • AS arány: 0,658
 • Bónusz AS: 3,3%

Képességek

Passzív – A látnok aláírása

SZELLETT: Hwei károsító képességei jelzik, hogy az ellenség 4 másodpercig eltalált. Ha más képességekkel sebzik meg őket, akkor az elhasználja a jelet, hogy robbanást hozzon létre alattuk, és 0,85 másodperc után 35–200 (szinttől függően) (+25% AP) bónusz mágikus sebzést okoz a területen lévő ellenségeknek.

K – Tárgy: Katasztrófa

AKTÍV: Hwei katasztrofális hangulatba kerül, és hozzáfér a képességeihez, valamint a Mosókeféhez. Bármelyik leadásakor kilép a hangulatból.

 • Pusztító – QQ: Hwei egy tűzgolyót vet a cél irányába, amely az első ellenséggel való ütközéskor vagy a maximális hatótávolság elérésekor felrobban, és mágikus sebzést okoz az összes közeli ellenségnek. A célpont egészségi aránya alapján a sebzés felső határa 250 szörnyekkel szemben.
 • Fire Severing Bolt – QW: Hwei felszólít egy villámot, hogy 1 másodperc múlva csapjon le a célpontra, és mágikus sebzést okoz a területen belüli ellenségeknek. A mozgásképtelen vagy a szövetségeseiktől elszigetelt ellenfelekkel szemben a Severing Bolt fokozott sebzést okoz a célpont hiányzó egészsége alapján. Ez a bónuszsebzés felső határa 300 szörnyek ellen (a Severing Bolt 50%-os sebzést okoz a minionoknak és a nem epikus szörnyeknek).
 • Molten – QE: Hwei lángoló utat jelöl a célirányban. 0,7 másodperc elteltével az út vulkáni lökéshullámokká tör ki 0,175 másodpercenként az öntés helyétől számítva. Minden lökéshullám egy robbanást hoz létre, amely mágikus sebzést okoz a közeli ellenségeknek. A robbanások egy lávahasadékot is hagynak maguk után. Minden repedés 2,5 másodpercig tart, 0,25 másodpercenként mágikus sebzést okozva a területen belüli ellenségeknek, és 30%-kal lelassítja őket (az Olvadt repedés sebzése 60%-ra csökken a minionok ellen, és 135%-ra nő a szörnyek ellen).

W – Tárgy: Derű

AKTÍV: Hwei derűs hangulatba kerül, hozzáfér a képességeihez, valamint a Wash Brush-hoz. Bármelyik leadásakor kilép a hangulatból.

 • Múlékony áramlat – WQ: Hwei vízáramot képez a célirányban, és olyan utat hoz létre, amely 0,5 másodpercig bónusz mozgási sebességet biztosít neki és a szövetséges bajnokoknak, és 0,125 másodpercenként frissít, amíg a területen maradnak.
 • Futó áramlat – WW: Hwei megidéz egy vízmedencét a célhelyen, 3 másodpercre védőzónát hozva létre, amely 0,5 másodpercre a területen belüli pajzsot biztosít neki és szövetséges bajnokainak. A pajzs 0,264 másodpercenként frissül és erősödik, amíg a területen maradnak (a szövetségeseknél a Reflection pajzs erőssége 50%-ra csökken).
 • Stirring Lights – WE: Hwei körülveszi magát örvénylő fáklyákkal, amelyek feljogosítják a következő 3 alapvető támadást vagy képességet 9 másodpercen belül, hogy minden egyes bónusz mágikus sebzést és mana helyreállítást kapjon. Stirring Lights bónuszsebzése 50%-ra csökken minionok vagy szörnyek ellen, ha az effektképességi területe alkalmazza.

E – Tárgy: gyötrelem

AKTÍV: Hwei zűrzavaros hangulatba kerül, és hozzáfér a képességeihez, valamint a Wash Brush-hoz. Bármelyik leadásakor kilép a hangulatból.

 • Grim Visage – EQ: Hwei félelmetes vigyort indít a cél irányába, ami mágikus sebzést okoz az első ellenséges találatnál, és 1 másodpercig félti őket.
 • Gaze of the Abyss – EW: Hwei egy szemgolyót dob ​​a célhelyre. Érkezéskor sötét pillantásra tágul, nagyobb területen látva, és a legközelebbi látható ellenséges bajnokhoz záródik. Késleltetés után a szem elindul a célpont felé, mágikus sebzést okozva az első ellenségnek, akivel összeütközik, és egy ideig meggyökerezi őket.
 • Crushing Maw – EE: Hwei egy állkapcsot varázsol a célhelyre, amely 0,627 másodperc után elpattan, mágikus sebzést okozva a területen lévő ellenségeknek, és 1,25 másodperc alatt lelassítja őket. Azok az ellenségek, amelyek nem állnak a középpontban, amikor az állkapcsok el vannak húzva.

Mosó ecset

AKTÍV: Hwei kilép jelenlegi hangulatából anélkül, hogy képességköltségei vagy lehűlése merülne fel. A Wash Brush csak akkor önthető el, ha Hwei hangulatba lépett.

R – Spiraling Despair

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben
2024-06-02

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben

Hírek