Hírek

November 1, 2023

Honkai: A Star Rail szponzorálja a kínai csapatokat a TI12-nél, Stellar Jade jutalmakat kínál

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Honkai: Star Rail, a HoYovere által kifejlesztett, elismert űrfantázia RPG, mindkét kínai csapatot szponzorálta a The International 2023-on (TI12). A promóció részeként kampányt indítottak, amelyben "ingyenes" Stellar Jade-t kínáltak a játékosoknak a csapatok helyezése alapján.

Honkai: A Star Rail szponzorálja a kínai csapatokat a TI12-nél, Stellar Jade jutalmakat kínál

Stellar Jade Rewards

A kampány alapján a játékosok 100 és 1000 Stellar Jade közötti összeget kapnának az Azure Ray vagy az LGD Gaming teljesítményétől függően. Azt nem határozták meg, hogy az értékek összeadódnak-e, ha mindkét csapat a pontokon belülre kerül.

Az LGD Gaming és az Azure Ray a 3., illetve az 5. helyen végzett, ami azt jelenti, hogy a Honkai: Star Railnek legalább 600, esetleg 1100 Stellar Jade-et kell kifizetnie a játékosoknak.

Szponzoráció részletei

A két csapat Honkai: Star Rail-lel kötött megállapodásának mértékét továbbra sem hozták nyilvánosságra, bár a Honkai: Star Rail márkajelzése mindkét csapat mezén feltűnően szerepelt.

„Az LGD Gaming és a Honkai: Star Rail hivatalosan is együttműködést kötött! Honkai: A Star Rail szponzorálja az LGD Dota 2 divíziót, hogy versenyezzen a TI 2023-ban. Vezessen minket ez az út a csillagok felé!" - olvasható LGD bejegyzésének fordításában.

Jutalmak kiosztása

A jutalmakat mától november 15-ig, reggel 6 óráig osztják ki, és a játékon belüli levelezőrendszeren keresztül érhetők el.

Honkai: A Star Rail egyedi megközelítése

Érdemes megjegyezni, hogy az olyan mobiljátékok, mint a Honkai: Star Rail nem szokványos esport csapatokat szponzorálni. A játék nem is kínál PvP módot, és pusztán nem kompetitív PvE szórakozás. Ez a szponzorálás azonban összhangban van a HoYovere hírnevével, mint Kína egyik vezető játékfejlesztője, és lehetőséget ad a játék népszerűsítésére egy rangos esport eseményen. A Honkai: Star Rail esport-szponzorációinak hosszú távú tervei még tisztázatlanok, de minden bizonnyal a megrögzött Dota 2 rajongókat a mobiljátékok műfajának tárja elénk.

Új együttműködések a Dota 2 színtéren

A Dota Pro Circuit jövő évi megszűnésével a harmadik felek versenyei egyre elterjedtebbé válhatnak a Dota 2 esport területén. Ez megnyitja a lehetőséget az olyan játékok előtt, mint a Honkai: Star Rail és a Genshin Impact, egy másik, a HoYoverse által fejlesztett játék, hogy ne csak csapatokat, hanem teljes Dota 2 versenyeket is szponzoráljanak. Ezek a szponzorálások jelezhetik az alkalmi játékok és az esport szektor közötti növekvő átfedést.

Ezt a hatást tovább bizonyítja a Dota 2 közösségen belüli lelkesedés a mobiljátékok iránt. A profi játékos, Wang "Ame" Chunyu az év elején bemutatta Genshin Impact karakterének, Childe-nak a cosplay-jét, és egy VALORANT játékos még egy meccset is elveszített, hogy előnyben részesítse a Honkai: Star Rail játékát.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek