Hírek

February 14, 2024

Hogyan találjuk meg a Brigantine-hajó tervrajzát a koponyában és a csontokban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Skull and Bones egy játék, amely tele van különféle felfedezhető helyszínekkel. Ha a Brigantine Hajó tervrajzára vadászik, fontos tudnia, hol található a romos világítótorony.

Hogyan találjuk meg a Brigantine-hajó tervrajzát a koponyában és a csontokban

Hajók feloldása

A Skull and Bones-ban nem minden hajó érhető el azonnal. Egyes hajók, köztük a Brigantine, csak a szükséges tervjutalmak megvásárlásával oldhatók fel.

A romos világítótorony felkutatása

A játékon belüli nyomok a romos világítótorony felé mutatnak, ahol megkaphatod a Brigantine Ship Blueprint-et. Konkrét útmutatást azonban nem adnak. Szerencsére azért vagyunk itt, hogy segítsünk megtalálni.

A romos világítótorony

A romos világítótorony egy előőrs Kelet-Indiában, a Nilam-tenger és a Cendono-szoros között. Közvetlenül délre fekszik Telok Penjarah-tól, a régió fő kalózközpontjától.

Óvatosan haladjon tovább

Fontos megjegyezni, hogy a romos világítótorony körüli terület tele van fenyegetésekkel és magas szintű ellenségekkel. Ha a játék korai szakaszában jársz, tanácsos elkerülni ezt a régiót. A környéken tartózkodó hajók gyanússá válhatnak Önnel szemben, ha túl közel vitorlázik, és figyelmeztetés nélkül támadhatnak.

A Brigantine Hajó tervrajzának megszerzése

A Romos Világítótoronyban egy korrupt DMC-tiszttel találkozhatsz. Ha elérte a Cutthroat Infamy rang szükséges szintjét, megvásárolhatja a Brigantine Ship Blueprint-et ettől az NPC-től. Ezenkívül a korrupt DMC-tiszt fegyverterveket is árul a Shalei I-hez, a Demi-canon IV-hez és a The Termites I-hez.

Korlátozott kínálat

A korrupt DMC-tiszten kívül a Ruined Lighthouse nem sok mást kínál. Mindazonáltal gyors utazási pontként szolgál, ha először kötött ki.

Következtetés

Összefoglalva, ha a Brigantine Ship Blueprint-et keresi a Skull and Bones-ban, akkor irány a Kelet-Indiában található Ruined Lighthouse. Legyen óvatos a környéken fenyegető veszélyekkel, és győződjön meg arról, hogy rendelkezik a szükséges Cutthroat Infamy ranggal ahhoz, hogy megvásárolja a tervrajzot a korrupt DMC-tiszttől. Boldog vitorlázást!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek