Hírek

February 15, 2024

Hogyan szerezzünk szigetelő gniodot az Epic Gear készítéséhez a WoW Classic-ban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Az Insulating Gniodine értékes ravaszkodóanyag a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben. Epic minőségű felszerelések készítésére használják a bőrmegmunkálás és szabászat területén. Ez az útmutató két módszert kínál a szigetelő gniodin beszerzésére.

Hogyan szerezzünk szigetelő gniodot az Epic Gear készítéséhez a WoW Classic-ban

1. módszer: Vásárlás az Aukciós Háztól

A szigetelő gniodin beszerzésének egyik módja az, hogy megvásárolja az aukciós háztól. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a módszer meglehetősen drága lehet, az árak 40 arany körül mozognak a Crusader Strike birodalmában (EU). Ezenkívül más ritka anyagokat is be kell gyűjtenie, mint például a hipervezető arcano-filament és a halványan izzó bőr, amelyek tovább növelhetik a költségeket.

2. módszer: Készítse el saját maga

Egy másik lehetőség, hogy beszerezze a receptet, és saját kezűleg készítse el az Insulating Gniodine-t. A recept megvásárolható Ziri "The Wrench" Littlesprockettől, aki megtalálható a gnomeregani The Clean Zone-ban. Ahhoz, hogy elérje őt, lépjen be Gnomereganba, és menjen a bejárattól balra. Lépjen be a második átjáróba, és kövesse a lefelé vezető lépcsőt. Egy nagy, gnómokkal teli szobában találod Zirit. Beszélj vele, és eladja neked a receptet 15 aranyért. Ha megvan a recept, készíthet szigetelő gniodint egy ólmozott fiola és öt láda szennyezett gniodin oldat felhasználásával.

Következtetés

A szigetelő gniodin kulcsfontosságú anyag az erőteljes felszerelések készítéséhez a WoW Classic Season of Discovery-ben. Függetlenül attól, hogy az aukciósháztól vásárolja meg, vagy saját kezűleg készíti el, az Insulating Gniodine beszerzése közelebb visz a legjobb áruk megszerzéséhez. Fontolja meg lehetőségeit, és válassza ki az igényeinek és erőforrásainak leginkább megfelelőt.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek