Hírek

February 13, 2024

Hogyan szálljon ki a hajóról koponyában és csontokban: alapvető tippek és korlátozások

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Skull and Bones egy játék, amely lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megtapasztalják a kalózéletet. A nyolc darab gyűjtésétől a különféle hajók megszerzéséig sok felfedeznivaló van. Ahhoz azonban, hogy teljes mértékben élvezhesd a játékot, és felfedezd mindazt, amit Kaa Mangrove és Telok Penjarah kínál, fontos tudni, hogyan szállj le a hajóról.

Hogyan szálljon ki a hajóról koponyában és csontokban: alapvető tippek és korlátozások

A folyamat

A Skull and Bones-ban való kiszálláshoz és a hajóról való leszálláshoz meg kell közelednie egy előőrshöz, egy kalózbarlanghoz vagy egy hajóroncshoz. Miután ezen helyek egyikének közelében van, várja meg, amíg a „kiszállás” üzenet megjelenik a képernyőn. Ezután nyomja meg a megfelelő műveletgombot az átmenet elindításához.

Íme a követendő lépések:

  1. Vitorlázz körbe a csónakoddal, amíg közel nem érsz egy előőrshöz, kalózbarlanghoz vagy hajóroncshoz.
  2. Keresse meg a „Kiszállás” előugró üzenetet a képernyő alján.
  3. Tartsa lenyomva a Circle gombot PlayStationon, a B gombot Xboxon, vagy az S gombot PC-n.
  4. Néhány másodperc múlva a játék feketére válik, és a karaktered megjelenik a szárazföldön.

Korlátozások

Más kalózjátékokkal ellentétben, mint például az Assassin's Creed IV: Black Flag és a Sea of ​​Thieves, a Skull and Bones korlátozza, hogy mikor szállhatsz le a hajóról. Nem tudsz egyszerűen leugrani, amikor csak akarsz. Ezenkívül vannak bizonyos műveletek, amelyeket a hajó elhagyása nélkül is el lehet végezni, mint például az erőforrások begyűjtése.

Tippek

  • Győződjön meg arról, hogy elég közel van a parthoz ahhoz, hogy kiszálljon. Ha túl messze van, egy kiszürkült üzenet jelenik meg, amely arra utasítja, hogy vitorlázzon közelebb.
  • Legyen óvatos a kiszállási hibákkal, amelyek miatt előfordulhat, hogy gyalog rekedt anélkül, hogy vissza tudna szállni a hajóra.
  • Ne feledje, hogy a Skull and Bones-ban nincs közelharc, így nincs szükség kardra.

Következtetés

A játék teljes élvezetéhez elengedhetetlen annak ismerete, hogyan szálljon le a hajóról a Skull and Bones játékban. Ha követi a fent vázolt lépéseket, és szem előtt tartja a korlátokat és tippeket, képes lesz felfedezni mindazt, amit a kalózélet kínál.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek