Hírek

February 14, 2024

Hogyan lógjon romantikus partnerével a Cyberpunk 2077-ben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Az „I igazán akarok a házadban maradni” a Cyberpunk 2077 2.1-es frissítéséhez hozzáadott mellékfeladat. Ez a feladat lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szabadon lógjanak szerelmes partnereikkel V lakásában. Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk, hogyan kell elindítani és befejezni ezt a küldetést.

Hogyan lógjon romantikus partnerével a Cyberpunk 2077-ben

A küldetés elindítása

Az „Igazán a házadban akarok maradni” küldetés elindításához legalább egy romantikus lehetőséget el kell ismerned a Cyberpunk 2077-ben. A játék 2.1-es verzióra való frissítése után egy SMS-t fog kapni szerelmestársától. a vágyuk, hogy a házadban maradjanak. Nem számít, hogyan reagálsz az üzenetre. Ha több apartmanja van, akkor ki kell választania, melyikben szeretne lógni.

A küldetés befejezése

Miután válaszolt a szöveges üzenetre, kövesse nyomon a munkát a naplójából. A kikapcsolódási helyként kiválasztott lakásba vezetjük. Amikor megérkezel, a párod már várni fog rád. A randevún együtt táncolhattok V lakásának központjában. Leülhetsz a kanapéra és összebújhatsz a pároddal, kérdéseket tehetsz fel neki, és megcsókolhatod. Ha az alvás mellett dönt, partnere részt vesz a jelenetben.

A küldetés újrajátszása

Miután elhagyta a lakást, partnere SMS-t küld Önnek, és elmondja, milyen szép volt az este. Válaszolhat a szöveges üzenetre, majd bezárhatja telefonját. Amikor újranyitja a telefont, a kezdeti szöveges üzenet kiemelve jelenik meg, mintha új üzenetet kapott volna. Küldhetsz egy vacak sms-t a párodnak, és két nap elteltével újabb randevúra szabadul fel. Ezt a folyamatot annyiszor megismételheti, ahányszor csak akarja.

Következtetés

Most, hogy tudja, hogyan kell teljesíteni az „Igazán szeretnék otthon maradni” küldetést a Cyberpunk 2077-ben, élvezheti a romantikus partnerrel való időtöltést a játékban. Sok szerencsét!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek