Hírek

February 15, 2024

Győzd meg a kihívást jelentő főnökharcot Bahamut Versával a Granblue Fantasy-ban: Relink

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Granblue Fantasy: Relink egy heves főnöki harcot tartalmaz Bahamut Versával, a fő történet utolsó főnökével. Ez a találkozás kihívást jelenthet, de a megfelelő stratégiákkal és előkészületekkel győztesen kerülhet ki. Íme néhány tipp és tanács a Bahamut Versa legyőzéséhez és a Granblue Fantasy: Relink befejezéséhez.

Győzd meg a kihívást jelentő főnökharcot Bahamut Versával a Granblue Fantasy-ban: Relink

Párt összetétele

Bár a Bahamut Versa-harcra nincs végleges partiösszetétel, fontos, hogy egy kiegyensúlyozott csapatot hozzanak létre, amely képes sebzést okozni, gyógyítani és támogatást nyújtani. A főszereplő Gran/Djeeta kötelező a küzdelemben, és kiválóan teljesíthet sebzésosztóként és gyógyító/segítő karakterként is. Az olyan karakterek, mint Cagliostro, Zeta, Charlotta és Lancelot, szintén remek választások egyedi képességeik és sebzésük miatt.

Gear és Sigils

A sikerhez kulcsfontosságú, hogy csapatodat a rendelkezésre álló legerősebb fegyverekkel és megfelelő sigilekkel szereld fel. Míg a legjobb Sigileket a játék után szerezzük meg, a készletedet továbbra is bővítheted mellékküldetések teljesítésével és a már meglévő Sigilek frissítésével. Fontolja meg a Sigil-ek használatát, amelyek fokozzák a link támadásokat, a Skybound Arts-ot és a lánckitöréseket, javítják a védelmet, növelik a Skybound Art mérőeszköz töltési sebességét, túlélési képességeket biztosítanak, mint például a Guts, idővel regenerálják az egészséget, kiterjesztik a legyőzhetetlenséget egy tökéletes kitérő után, fokozzák a védelmet alacsony életerő, helyreállítsa az egészséget az elszenvedett sebzés alapján, és lerövidítse a képességek lehűlését.

Szintezés és mesterségek

Mielőtt a Bahamut Versa-val néz szembe, győződjön meg arról, hogy a csapat megfelelő szintre van állítva. Míg a Bahamut Versa 50-es szinten van, a 40-es évek közepén kell lennie. Ezenkívül fektessen be pártja mestereibe az MSP-vel, hogy felszabadítsa a stat buffokat és olyan képességeket, mint a Perfect Guard és a Perfect Dodge, amelyek átmeneti legyőzhetetlenséget biztosítanak.

Boss Fight Stratégia

A Bahamut Versa elleni bossharc három szakaszból áll. Az első fázisban összpontosítson a sebzésre, a debuffok okozására és a hosszú távú támadások elkerülésére. Készüljön fel Bahamut Versa olyan erőteljes támadásaira, mint a lézersugár és a Hell's Flare, és gyorsan újraélesztheti csapattársait, ha kiesnek. A második fázisban figyeljünk a Versa mellett megjelenő Id-re. Használj könnyű támadásokat, és válts a védekező és a támadó stratégiák között. Az utolsó fázisban támadd meg az Id körül kialakuló lila kristályokat, és folytasd a harcot Bahamut Versával. Maradjon nyugodt, és játsszon biztonságosan, hogy legyőzze a csata utolsó szakaszát.

Jutalmak

Bahamut Versa legyőzésével megkapod a záró krediteket, és további küldetésekkel feloldhatod a játék utáni fejezetet. Ezenkívül Mastery Pontokat, Fortitude Crystalokat és egy Hibás prizmát kapsz a Sigils frissítéséért.

Ezekkel a tippekkel és stratégiákkal meghódíthatod a kihívásokkal teli bossharcot Bahamut Versával, és teljesítheted a Granblue Fantasy: Relink-et. Sok szerencsét!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek