Hírek

November 17, 2023

Grubby: A Warcraft 3 Legendtől a Dota 2 Immortal Rankig

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Grubby, a neves esport veterán a közelmúltban megszerezte a tekintélyes Immortal rangot a Dota 2-ben. Ez a figyelemre méltó bravúr bemutatja, hogyan vált át egy régi Warcraft 3 lejátszóból és görgőből egy abszolút Dota 2 gigachad-ba.

Grubby: A Warcraft 3 Legendtől a Dota 2 Immortal Rankig

Grubby háttere

Grubby lenyűgöző történelemmel rendelkezik a Warcraft 3-ban, 38 LAN-címmel és hat világbajnoksággal rendelkezik. Játszott olyan top csapatokban, mint a 4Kings, az Evil Geniuses és a MeetYourMakers. Miután visszavonult a professzionális játéktól, továbbra is aktív maradt a játékközösségben, és az olyan játékok streamelésére és castingjára összpontosított, mint a Heroes of the Storm és az Age of Empires.

Áttérés a Dota 2-re

Tavaly Grubby úgy döntött, hogy a Dota 2-re vált, és ez a döntés eredményesnek bizonyult. 2022 szeptemberében 680 MMR-nél (Herald rang) indult útja a Halhatatlan ranghoz, és egy lenyűgöző 5643 MMR-ig kúszott fel. Ez a következetes teljesítmény és alkalmazkodóképesség a játékban a rajongók és a játékosok csodálatát is kivívta.

Jövőbeli lehetőségek

Azzal, hogy elérte az Immortal rangot, kérdések merülnek fel Grubby jövőjével kapcsolatban a professzionális Dota 2-ben. Bár nem valószínű, hogy profi lesz, a feltételezések szerint castingban folytathatja karrierjét, vagy a Dota 2 események asztali műsorvezetője lesz. Ezenkívül fennáll annak a lehetősége, hogy amatőr szinten is kipróbálja magát a versenyszerű játékban, esetleg Janne 'Gorgc' Stefanovskival játszhat, aki jelenleg a Team Bald Reborn csapatában játszik.

Grubby képességei a Dota 2-ben

Grubby Warcraft 3-ban csiszolt szakértelme előnyösnek bizonyult a Dota 2-ben, különösen a mikronehéz hősökkel kapcsolatos képességei. Az a képessége, hogy könnyedén kezeli az összetett hősöket, segített neki gyorsabban feljutni a ranglétrán. Továbbra is kiderül, hogy Grubby továbbra is felkapaszkodik-e a ranglétrán, és egy 10K-s vagy 12K-s MMR-t céloz-e meg.

Következtetés

Függetlenül attól, hogy Grubby a casting karrierjét választja, vagy továbbra is jeleskedik a streamelésben és a tartalomkészítésben, a Dota 2-ben elért eredményei lenyűgöző fejezetet adnak az amúgy is kiemelkedő esport örökségéhez. Jelenléte a Dota 2 jelenetében új perspektívát és tehetséget hoz, amelyre nagy szükség van.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben
2024-06-02

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben

Hírek