Hírek

October 28, 2023

Gaimin Gladiators diadal a Team Liquid felett a The International 12-en

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Team Liquid és a Gaimin Gladiators mérkőzését a The International 12-n nagyon várták és sokan nézték. A Team Liquid szurkolói egy megváltási sztoriban reménykedtek, de sajnos ez nem így volt.

Gaimin Gladiators diadal a Team Liquid felett a The International 12-en

Tüske a folyadék oldalán

A Gaimin Gladiators az év során folyamatosan félelmetes ellenfélnek bizonyult a Team Liquid számára. Ez a meccs sem volt kivétel, hiszen a GG ismét megmutatta dominanciáját. A Liquid felett aratott győzelmük kétségtelenül motiválja őket a következő szezonra.

Játék csúcspontjai

Az első játékban a Team Liquid megmutatta ügyességét és rugalmasságát. Annak ellenére, hogy eleinte lemaradt a killek terén, Micke's Luna továbbra is olyan erő volt, amellyel számolni kellett, és a játék során végig biztosította a legjobb farmot. A Dire Rosh-i gödörben lezajlott döntő küzdelem a Liquid javára fordította a dagályt, ami győzelmet aratott az első játékban.

A Gaimin Gladiators azonban a második játszmában visszapattant. Az Ace Lone Druid pickje a medvére épített Harpoon-nal és Radiance-szal kombinálva túl soknak bizonyult a Liquid számára. Ez megmutatta, hogy a Gaimin Gladiators miért érdemelte ki a TI 12-ben elért magas helyezést.

A harmadik meccs kétségbeejtő helyzet volt Liquid számára, mivel Zai kentaurja Dyrachyo Weaverével küzdött. A 20. percre már egyértelmű volt, hogy a meccs erősen Gaimin Gladiators javára alakult.

Előretekintve

Bár csalódást keltő volt az év vége a Team Liquidnek, nem rossz csapat. Bár lehetséges a névsor megkeverése, fontos elismerni a szezon során nyújtott egyenletes teljesítményüket. Kimagaslóan jól játszottak, csak lemaradtak a legjobbaktól. A következő szezon közeledtével a Liquidnek lehetősége lesz újraindulni, és megerősödve tér vissza.

Lehet, hogy ezzel véget ér a Team Liquid utazása a The International 12-nél, de ez biztosan nem a Dota 2 színterén való jelenlétük vége. A szurkolók a jövőben még többet láthatnak ettől a tehetséges csapattól.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek