Hírek

October 28, 2023

G2 vs BLG: Worlds 2023 Swiss Stage Showdown

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ez egy ügyes-bajos pillanat a G2 és a BLG számára, amikor megmérkőznek a Worlds 2023 Swiss Stage utolsó fordulójában. Ki jut tovább a következő szakaszba? Bontsuk szét.

G2 vs BLG: Worlds 2023 Swiss Stage Showdown

Áttekintés

A G2 és a BLG a svájci szakasz utolsó Bo3 sorozatában versenyez majd, hogy biztosítsa a kieséses szakaszban való helyet. Annak ellenére, hogy mindkét csapat erősen kezdett, a döntő sorozatban mutattak gyenge pontokat.

A G2 kihívásai

Úgy tűnik, hogy a G2-nek problémái vannak a tervezet előkészítésével. Az NRG és a Gen.G elleni sorozatukban azért küzdöttek, hogy lelassítsák a játékot és kivárják a megfelelő erőkiugrásokat. Az NRG erősebbnek és proaktívabbnak bizonyult, miközben a Gen.G is kihívást jelentett. A G2-nek foglalkoznia kell ezekkel a problémákkal a BLG elleni sorozatban.

A BLG teljesítménye

A BLG tisztességesen szerepelt a T1 ellen, de alulmaradt a koreai csapat legyőzésében. Tahm Kench kiszemeltje váratlanul érte őket, és a második játszmában nem sikerült alkalmazkodniuk. Emellett előfordult néhány eset a túlfeszítésre és a koordináció hiányára a döntő fontosságú csapatharcokban.

Kulcstényezők

A mérkőzés végeredménye nagymértékben függ a csapat összetételétől. A BLG metaolvasása szilárd, és tanulhatnak a T1 elleni tapasztalataikból. A G2-nek viszont proaktívabbnak kell lennie, és meg kell találnia a módját, hogy megnyerje a játék korai szakaszát. Az alsó sáv mérkőzése döntő fontosságú lesz Hans Sama és Mikyx számára.

Előrejelzés

Az oldalválasztás fontossága miatt nehéz megjósolni az eredményt. Ugyanakkor szoros sorozatra számítok, mindkét fél 2-1-es győzelmével. A BLG-nek némi előnye lehet az összességében jobb huzat miatt.

Előrejelzés: G2 1 – 2 BLG

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek