Hírek

February 12, 2024

Fortnite's Reaper's Showtime Emote: A Tribute to Hazbin Hotel

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Időnként egy új Fortnite hangulatjel veszi át a játékot. Pontosan ez a "Reaper's Showtime". A 300 V-Bucks-os dance hangulatjel február 11-én jelent meg a Fortnite üzletében, és mindenki, aki játszott a játékkal és látta az üzletben, további információkat keresett. A Reaper's Showtime a megjelenése utáni órákban felbukkant, de mi is ez, és miről is szól?

Fortnite's Reaper's Showtime Emote: A Tribute to Hazbin Hotel

Az Emote eredete

A Reaper's Showtime hangulatjel a Fortnite-ban egy tisztelgés a Prime Video animációs sorozat, a Hazbin Hotel és egy Alastor nevű karakter előtt, a "Radio Demon" előtt. A Hazbin Hotel 2019-ben mutatta be a pilotját, a teljes évad pedig 2024 januárjában debütált. A hangulatjelben szereplő dal egy rajongók által készített "Insane" című dal, amelyet Black Gryph0n és Baasik készített, és amelyet a műsor készítője is jóváhagyott .

A Hazbin Hotel leírása

"A Hazbin Hotel Charlie, a pokol hercegnőjének története, amint lehetetlennek tűnő célját követi, hogy rehabilitálja a démonokat, hogy békésen csökkentse a túlnépesedést a királyságában" - áll a műsor rajongói Wiki leírásában. A műsor éppen most fejezte be az első évadát a fináléval 2024. február 2-án, a második évadot pedig már megerősítették. A sorozat az első évad megjelenése óta népszerűvé vált, és immár mind a nyolc epizód streamelhető a Prime Video-n.

Következtetés

A Fortnite "Reaper's Showtime" hangulatjele tisztelgés a Hazbin Hotel animációs sorozat és annak szereplője, Alastor előtt. A 300 V-Bucks-ért elérhető hangulatjelben Black Gryph0n és Baasik rajongói által készített "Insane" című dala található. A Hazbin Hotel Charlie, a pokol hercegnőjének történetét meséli el, és célját, a démonok rehabilitációját. A sorozat első évada nemrég ért véget, és a második évad megerősítést nyert. A sorozat rajongói élvezhetik a hangulatjelet és a dalt, miközben további epizódokra várnak. A Hazbin Hotel mind a nyolc epizódjának streamelése a Prime Videón.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben
2024-06-02

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben

Hírek