Hírek

November 23, 2023

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Fortnite a következő élő eseményére készül, és ez nem más, mint Eminem lesz a crossover. A legutóbbi javítási jegyzetek néhány tippet adtak nekünk arra vonatkozóan, hogy mire számíthatunk, és úgy tűnik, hogy egy csemege vár ránk.

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance

A Big Bang esemény

Hosszú várakozás után a koncertek visszatérnek a Fortnite-ban a Big Bang eseménnyel. Ezúttal minden Eminemről szól. Nemcsak a játékban fog fellépni, hanem lesz egy Eminem skin és potenciálisan több tartalom is.

Új Eminem Skin

Néhány elkötelezett adatbányásznak köszönhetően a Twitteren most már tudjuk, hogy egy új Eminem skint fedeztek fel. Az Epic még a létezését is megerősítette. Ez a skin többféle stílusban is elérhető lesz az üzletben, így a játékosok Slim Shadynek öltözhetnek. De ez nem csak a cikkek boltjának szokásos kiegészítője; ez a Fortnite Big Bang része, amely a jelenlegi szezon végét jelzi.

Játékon belüli teljesítmény

A szezon végi esemény részeként Eminem játékon belüli fellépése lesz. A rajongók egy rövid rapkoncertre számíthatnak, amely minden bizonnyal maradandót hagy maga után. Ha azonban valami cselekményfejlődésben reménykedett, ne aggódjon. A kiszivárogtatók megnyugtatták a játékosokat, hogy a koncert csak egy része az eseménynek. Lesz még néhány lore, amely megalapozza a következő szezont.

A rádióátvétel nyomon követése

Ez a crossover esemény Eminem korábbi Fortnite-beli szerepvállalásának folytatása. A 2. fejezetben átvette a rádiót, de most a következő szintre emeli azáltal, hogy magának a játéknak a része.

Készülj fel a Fortnite Eminem crossover eseményre, ahol a játék és a zene epikus módon ütközik!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben
2024-06-02

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben

Hírek