Hírek

February 16, 2024

Fedezze fel Bukit Candi rejtett előőrsét a Skull and Bones-ban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Bukit Candi egy rejtett előőrs Kelet-Indiában, amely kincseiről és kényelmes, gyors utazási pontjáról ismert. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan találja meg ezt az előőrsöt, és hogy mit találhat ott.

Fedezze fel Bukit Candi rejtett előőrsét a Skull and Bones-ban

Telok Penjarah felfedezése

A Bukit Candi eléréséhez először fel kell fedeznie Telok Penjarah-t, a Skull and Bones második fő csomópontját Saint-Anne után. Éld túl az áruló tengereket és a fenyegető hajókat, hogy elérd Kelet-Indiát, ahol Telok Penjarah található.

Navigálás Bukit Candihoz

Miután kinyitotta Telok Penjarah-t, induljon el onnan, és induljon észak felé a régió nyugati partja mentén. Vitorlázás közben ügyeljen a bójákra, amelyek a biztonsági zóna bejáratát jelzik. A Bukit Candi az útvonal félúton található.

Bukit Candi felfedezése

Bár mérete kicsi, a Bukit Candi értékes forrásokat kínál. Találkozhat egy Rempah Warriorral, aki különféle árukat árul, beleértve a Mons Meg I Ship Weapon tervrajzát, kozmetikumokat és élelmiszereket. Ezenkívül van egy gyorsítótár olyan tételekkel, mint például a javítókészletek.

Következtetés

A Bukit Candi előőrs megtalálása a Skull and Bones-ban némi erőfeszítést igényelhet, de a jutalom megéri. Látogassa meg ezt a rejtett gyöngyszemet, hogy értékes kellékeket gyűjthessen, és megtapasztaljon egy kényelmes, gyors utazási pontot. Boldog vitorlázást!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek