Hírek

February 12, 2024

Fedezze fel a talaj receptjét a Little Alchemy 2-ben, és tárjon fel számtalan lehetőséget

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Little Alchemy 2 minijátékban összesen 720 receptet fedezhetsz fel különböző elemek kombinálásával. Az egyik ilyen recept a Soil, de a receptútjának megtalálása kihívást jelenthet, mivel nem túl nyilvánvaló.

Fedezze fel a talaj receptjét a Little Alchemy 2-ben, és tárjon fel számtalan lehetőséget

A talaj természetes elem, amely hozzáadható az enciklopédiához. Ez azonban másképpen készül, mint a többi hasonló recept. A Talaj feloldása nagyban segít abban, hogy elérje célját, hogy felfedezze a Little Alchemy 2 összes receptjét, mivel sok más receptben is használatos, mint például a sár, a mezők, a növények és a téglák.

A talaj létrehozásához az életet a Földdel kell egyesíteni. Azonban ezeknek az elemeknek a megszerzéséhez további lépésekre lehet szükség. A Földet azonnal felfedezik, amint elkezdi játszani a játékot, míg az életet a vulkán és az ősleves kombinálásával nyerheti el.

Ha nem rendelkezik mindkét szükséges összetevővel az élethez, kövesse ezt az utat, hogy megszerezze őket:

  • Víz és víz: tócsa
  • Pocsolya és tócsa: tó
  • Tó és tó: Tó
  • Tó és tó: tenger
  • Tűz és Föld: Láva
  • Föld és láva: Vulkán
  • Tenger és láva: Ősleves

Miután megszerezted az Életet és a Földet, kombinálhatod őket, hogy Talajt hozz létre. Ezenkívül baktériumokat is létrehozhat a vulkán és az élet kombinálásával, majd a baktériumokat a tengerrel kombinálva megkapja a végső elemet, a Planktont.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek