Hírek

February 14, 2024

Fedezze fel a Pokémon Scarlet és Violet DLC titkait

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Pokémon Scarlet és Violet DLC bemutatott minket az unovai Blueberry Academy-nek, ahol a BB Elite Four található. Ezen elit tanulók között vannak kapcsolatok korábbi karakterekkel, és lehetséges kapcsolat a Legends: Arceusszal.

Fedezze fel a Pokémon Scarlet és Violet DLC titkait

A BB Elit Négyes

A Blueberry Academy BB Elite Four négy új DLC-karakterből áll: Crispin, Amarys, Drayton és Lacey. Ezek a diákok a legerősebbek az akadémián, kivéve Kierant, a regnáló bajnokot.

Kapcsolatok az előző karakterekkel

Míg a DLC-karakterek újak a franchise-ban, néhányuk kötődik korábbi játékok karaktereihez. Például Drayton az V. generáció edzőtermi vezetőjének, Draydennek az unokája, ami nyilvánvaló a hasonló nevükből és a Sárkány Pokémonok iránti közös preferenciájukból.

Laceynek viszont két olyan kapcsolata van, amelyek nem biztos, hogy azonnal nyilvánvalóak. A DLC párbeszéde megerősíti, hogy Lacey Clay, az Unova Gym egyik vezetőjének lánya, és mindkettőjüknek Excadrill az ásza Pokémon.

Kapcsolat a Legendákkal: Arceus

Lacey és Clay kapcsolata a Legendák egyik szereplőjéhez is köti: Arceus, Lian. Bár nincs kifejezetten kijelentve, Clay és Lian hasonlósága lehetséges távoli rokonságra utal. Hasonló frizurájuk és sapkájuk nem lehet puszta véletlen. Ez az összefüggés arra utal, hogy Lian Clay és Lacey őse is lehet.

Ha ez igaz, akkor Lacey a Pearl klán leszármazottja lenne, amelyhez Lian is tartozott, miközben gondoskodott a nemes Kleavorról. Érdekes módon Lacey gyöngy-rózsaszín kardigánja és haja finom utalás lehetett a Pearl Clan and Legends: Arceushoz való kötődésére.

Perrin kapcsolata

Perrin, egy másik karakter a Scarlet and Violet DLC-ből, szintén kapcsolatban áll a Legends: Arceusszal. Perrin nagyon hasonlít Adamanra, a Gyémánt Klán vezetőjére. Különböző hajszínük és szemük feltűnően hasonló, amint arra a játékosok rámutattak, amikor Perrin először megjelent a DLC előzetesében.

Jövőbeli kapcsolatok

A Lacey és Perrin és a Legends: Arceus közötti kapcsolatok azt sugallják, hogy a franchise bővülése során több olyan karaktert láthatunk, akik titkos kapcsolatban állnak a játékkal. Tartsa szemmel a jövőbeli frissítéseket és DLC-kiadásokat!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek