Hírek

February 13, 2024

Fedezze fel a gyalázat titkait a Skull and Bones játékban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Február 13-án hivatalosan is elindult a Skull and Bones, a nagyon várt játék, amely lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy folytassák útjukat vagy újrakezdhessék. A játék egyik kulcsmechanizmusa az Infamy, amely döntő szerepet játszik a játékos fejlődésében. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mi az Infamy, hogyan működik, valamint a Skull and Bones különböző Infamy-rangsorait.

Fedezze fel a gyalázat titkait a Skull and Bones játékban

Mi az a hírhedtség a Skull and Bones-ban?

A Skull and Bones gyalázatossága más játékok tapasztalati pontjainak megfelelője. Ez képviseli a játékos szintjét, és méri kalózként ismertségét. A hírhedt rangod látható más játékosok számára, így felmérhetik szakértelmedet.

Ahogy felmászod az Infamy rangokat, egyre nagyobb kihívást jelentő küldetésekhez és félelmetes főnökökhöz juthatsz. Az eladók szívesebben értékesítenek Önnek, és a hajók, frissítések, felszerelések és cikkek szélesebb választéka válik elérhetővé. Ezenkívül bizonyos Infamy-szintek elérése exkluzív speciális tervrajzokat nyit meg. Minden alkalommal, amikor új Infamy szintet érsz el, titokzatos tárgyakat is kapsz postán egy névtelen adományozótól.

A gyalázatos rangok a koponyában és a csontokban

A Skull and Bones jelenleg 10 Infamy rangot tartalmaz, amelyek mindegyike más-más hírhedtségi szintet képvisel. Ezek a rangok a legkevésbé a leghírhedtebbekig a következők:

  • Kitaszított
  • Gazember
  • Rover
  • Kalóz
  • Kalóz
  • Bandita
  • Martalóc
  • Kalóz
  • Gyilkos
  • Kingpin

Érdemes megjegyezni, hogy a Ubisoft a jövőben további rangokat is bevezethet, ha a játék népszerűvé válik.

Hogyan emelheti hírhedt rangját

A Skull and Bones játékban elért gyalázatos rangjának növelése érdekében számos megközelítést alkalmazhat. Először is, a fő kampányon való előrehaladás természetesen hozzájárul a hírhedt rangodhoz. Ezenkívül különböző régiókban található eseményeket és szerződéseket is vállalhat. Ezek a mellékküldetések lehetőséget nyújtanak a tapasztalatszerzésre és a hírhedtség felépítésére.

Mindazonáltal kulcsfontosságú, hogy óvatosnak legyünk, és ne vállaljunk olyan szerződéseket vagy eseményeket, amelyek meghaladják jelenlegi becsületsértő rangját. A képességeidet meghaladó küldetésekben való részvétel katasztrofális következményekkel járhat. Fokozatosan fejleszti tapasztalatait azáltal, hogy bevállalja a hírhedt rangjához igazodó küldetéseket, ez a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módja rangja emelésének.

Azok számára, akik részt vettek a Skull and Bones nyílt bétában, a fejlődés Brigand szinten leállt az Infamy sapka miatt. A játék teljes elindításával azonban a játékosok folytathatják útjukat, és ismét meghódíthatják a tengereket.

Összefoglalva, a hírhedtség a Skull and Bones létfontosságú eleme, amely meghatározza a játékos szintjét, és különféle jutalmakat és kihívásokat nyit meg. Stratégiai előrehaladással az Infamy rangjain és megfelelő küldetéseken keresztül a játékosok feljuthatnak a kalózok hírhedtségének csúcsára.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek