Hírek

February 15, 2024

Előrehaladás és kihívások a galaktikus háborúban: Csatlakozz a harchoz a Helldivers 2-ben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Helldivers 2-ben a Szuperföld sorsa az Ön és Helldiver-társai kezében van. A Galaktikus Háború döntő jelentőségű csata, amely meghatározza a galaxis jövőjét. A visszavonulás nem lehetséges, mivel veszélybe sodorhatja a galaxis többi részét.

Előrehaladás és kihívások a galaktikus háborúban: Csatlakozz a harchoz a Helldivers 2-ben

Haladás a galaktikus háborúban

Február 8-i megjelenése óta a Helldivers 2 előrehaladt a Galaktikus Háborúban a két frakció ellen. A Heeth és Angel's Venture-ből álló Orion szektor felszabadult, ami az Umlaut szektor megnyitásához vezetett. A bolygók felszabadulása új szektorokat nyit meg, lehetővé téve a háború további előrehaladását.

Szektorok és frakciók

Február 15-től három nyitott szektor és négy zárolt Terminid szektor van. Más, Terminid irányítása alatt álló bolygók felszabadításával hozzáférhet a lezárt szektorokhoz. A Terminid által vezérelt szektorok közé tartozik az Umlaut, Mirin, Draco, L'estrade és Sten, míg az Automaton által vezérelt szektorok az Xzar és a Severin.

A haladás nyomon követése

A Helldivers 2-ben pokoldiverként végzett szolgálatodat folyamatosan rögzítik és körvonalazzák a felszabadulási százalékban minden bolygón. A felszabadulási százalékot befolyásolja, hogy Ön és más Helldiverek sikeresen teljesítették-e a küldetéseket. Két folyamatjelző sáv követhető nyomon:

  1. Szektorvezérlés: Ez a sáv az összes bolygó felszabadulási folyamatát mutatja egy adott szektorban, amelyet bármelyik frakció irányít.
  2. Felszabadítási kampány: Ez a sáv egy adott bolygó felszabadítási folyamatát mutatja egy szektoron belül.

A galaktikus háború előrehaladása

A Galaktikus háború százaléka az összes játékos összesített adatai, és figyelembe veszi az elsődleges és másodlagos célok teljesítését, az előőrsök megtisztítását és a küldetések kudarcait. Mindegyik tényező hozzájárul a bolygó felszabadulás növekedéséhez vagy csökkenéséhez. A haladás nulla százaléknál kezdődik, és a küldetések befejeztével betelnek, ami végül a bolygó felszabadításához vezet.

Új területek és kihívások

Amint egy bolygó felszabadul, egy új nyílik meg, amely új felfedezésre váró területeket kínál. Ezek a területek egyedi terepekkel és szélsőséges időjárási viszonyokkal rendelkeznek. A választott nehézségi szinttől függetlenül minden teljesített küldetés hozzájárul a Galaktikus Háború általános előrehaladásához.

A küldetésteljesítés hatása

A küldetések korai elhagyása vagy a célok 40 perces időzítőn belüli teljesítésének elmulasztása késlelteti a bolygó felszabadulását. A folyamatban lévő Galaktikus Háború előrehaladási állapota minden játékos számára látható.

Főbb megrendelések

A Galaktikus Háborúban való továbbjutáshoz a játékosoknak teljesíteni kell a főbb parancsokat. Ezek a parancsok a Felszabadítási Kampányra összpontosítanak, és arra ösztönzik a játékosokat, hogy szabadítsanak fel bolygókat és nyissanak meg új szektorokat. Minden nagyobb megbízás jutalomként igénylést (készpénzt) és Warbond-érmeket kínál. Az első megbízás az Orion szektor megtisztítására összpontosított, míg a legújabb megbízás az Automaton elleni védekezési kampányokra összpontosított.

Állandó Fejlődés

A Helldivers 2 egy élő szolgáltatási formulát követ, ahol a fejlődést közvetlenül a többi játékos befolyásolja. A játék folyamatos fejlesztés alatt áll, egyedi és fejlődő élményt biztosítva. Amíg az Arrowhead folytatja a játék fejlesztését, a Galaktikus Háború előrehaladása továbbra is meghatározza a Szuperföld sorsát.

Csatlakozz a Harchoz

Ha szeretnéd megszerezni a Szuperföld győzelmét, ideje fegyvert fogni, és csatlakozni a harchoz a Helldivers 2-ben.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek