Hírek

February 15, 2024

Diablo 4 Season of Blood: X'Fal's Corroded Signet – Növelje a sebzést az idők során

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Diablo 4 Season of Blood izgalmas új tartalmakat mutatott be, beleértve a végjátékfőnököket, a mechanikát és az egyedi tárgyakat. Az egyik kiemelkedő elem az X'Fal Corroded Signet, egy ősi egyedi gyűrű, amely szinte minden osztály számára kínál előnyöket.

Diablo 4 Season of Blood: X'Fal's Corroded Signet – Növelje a sebzést az idők során

X'Fal korrodált pecsétjének statisztikái

  • Osztály: Minden osztály
  • A cikk típusa: egyedi gyűrű
  • Kötelező World Tier: World Tier Four
  • Hatás: Lucky Hit
    • Az idő múlásával okozott sebzéseidnek akár 50%-os esélyük van a kitörésre, 5,0-6,0 azonos típusú sebzést okozva a közeli ellenségeknek.

Az X'Fal Corroded Signetje szerencsés találati bónuszt biztosít, 50%-os esélyt adva a sebzésre az idő múlásával a varázslatok és az effektusok kitörésére. Amikor a kitörés megtörténik, a közeli ellenségek ugyanolyan típusú sebzést kapnak. Ez különösen értékessé teszi a Signetet olyan játékosok számára, akik az idők során sebződnek, mint például a Bleed Barbarians vagy Fire Sorcerers, mivel növeli a passzív sebzésüket.

X'Fal korrodált pecsétjének megszerzése

Az X'Fal's Corroded Signet egy egyedi tárgy, amelyet a Diablo 4 magasabb szintű tevékenységeiből véletlenszerű dobások révén lehet megszerezni. Két százalékos esési százaléka van, így a játékosoknak fel kell készülniük egy potenciálisan hosszadalmas darálásra.

A Signet megszerzésének esélyének növelése érdekében a játékosok részt vehetnek olyan világeseményekben, mint a Helltides, a Legion Gathers és a World Bosses. Ezek az események nagyobb számú ellenséget, minifőnököt és ládát kínálnak, növelve a Signet megtalálásának valószínűségét. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Signet nem garantáltan kiesik ezekről az eseményekről.

Ahhoz, hogy jogosultak legyenek a Signet eldobására, a játékosoknak a harmadik vagy a negyedik szinten kell játszaniuk. Javasoljuk, hogy elérje a World Tier Four-t, hogy hozzáférjen más végjátékhoz, például a Mucus-Slick Eggshez vagy a Shards of Agonyhoz, amelyek hasznosak a Diablo 4 második évadának keményebb főnökeivel való szembenézéshez.

Bár nincs garantált módszer a Signet megszerzésére, a világ eseményeire vagy a Nightmare kazamataira összpontosítani a leghatékonyabb időfelhasználás. Ezek a tevékenységek kínálják a legjobb esélyt ennek a nagy teljesítményű Egyedi Gyűrűnek a megszerzésére.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek