Hírek

February 15, 2024

Destiny 2 frissítés 7.3.5: Lőszer-fegyverfejlesztések és egyebek

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Destiny 2 közelgő 7.3.5-ös frissítése néhány nagyon szükséges fejlesztést hoz bizonyos nehéz lőszerfegyvereken, amelyek nehezen tartanak lépést a versenytársakkal. Egy hivatalos blogbejegyzésben Bungie felvázolta a rakétavetők, gránátvetők és a Caster-Frame kardok fejlesztésére vonatkozó terveit.

Destiny 2 frissítés 7.3.5: Lőszer-fegyverfejlesztések és egyebek

Rakétavetők

Nem minden rakétavető egyforma, és két archetípus, az Apex Predator és a Cold Comfort váltak a legjobb választások közé a nagyobb sebzési teljesítményük miatt. A versenyfeltételek kiegyenlítése érdekében a Bungie csiszolni fogja a Precision Frame-eket és a High-impact Frame-eket. A Precision Frames két extra lövést és öt százalékos sebzésnövekedést kap, míg a High-Impact Frame-ek sebzése is növekedni fog, a robbanásokra helyezve a hangsúlyt a jobb add-clear érdekében. Ezenkívül a Bait and Switch bónuszsebzése, amely kulcsfontosságú tényező az Apex Predator és a Cold Comfort dominanciájában, 35 százalékról 30 százalékra csökken.

Gránátvetők

A nehézgránátvetők matematikai erejük ellenére nem teljesítettek a várt módon. Ennek megoldására a Bungie növelni fogja ezeknek a fegyvereknek a lőszertartalékait, hat és tíz lövést biztosítva a sebzés növelésével együtt. A Spike Grenades azonban kap egy nerfet, hogy csökkentse a kötelező használatát. Ezzel szemben a Heavy Wave-Frame gránátvetők jelentős buffot kapnak, 40 százalékkal szélesebb hatásterülettel és 20 százalékkal nő a sebzés.

Görgő-keretes kardok

A Caster-Frame kardok, egy kevésbé használt archetípus, szintén figyelmet kapnak a 7.3.5-ös frissítésben. Ha a költségeket négy energiára csökkentik, és a sebzést 16 százalékkal növelik, ezek a kardok életképesebbek lesznek. Míg a Caster-Frame kardok távolsági támadást kínálnak, gyakran figyelmen kívül hagyták őket a Vortex Frames vagy a Lament javára.

A március 5-i frissítés számos egyéb finomítást és változtatást is tartalmaz majd, mint például a Crucible frissítései, fegyverbarátok és nerfek stb. A játékosok a teljes javítási jegyzetek megjelenésére a hónap végén számíthatnak. Ezekkel a fejlesztésekkel a Destiny 2 játékosai kiegyensúlyozottabb és izgalmasabb játékélményre számíthatnak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek