Hírek

April 5, 2024

Csupa akció: A Pokémon Europe International Championships (EUIC) 2024

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Pokémon Europe International Championships (EUIC) a 2024-es versenyszezon sarkalatos összecsapására készül, és megalapozza az észak-amerikai nemzetközi bajnokságot (NAIC) és a világbajnokságot. Mivel nem csak egy, hanem mind a négy versenyjáték a franchise-ban látható, az EUIC a Pokémon-rajongó álma és összetett látványosság a követők számára. A következőket kell tudnia:

Csupa akció: A Pokémon Europe International Championships (EUIC) 2024

Legfontosabb elvitelek:

  • Négy játék, egy helyszín: A Pokémon TCG, VGC, Go és UNITE csaták az ExCel Londonban bontakoznak ki április 5. és 7. között.
  • Élő frissítések és állások: Az esemény során élőben követjük az összes játék legjobb akcióit és eredményeit.
  • Egyedi formátumok és ütemezések: Minden játék saját versenynaptárral és formátummal büszkélkedhet, a svájci fordulóktól a dupla kiesős zárójelekig.

Április 5. és 7. között az angliai ExCel London a Pokémon oktatók csataterévé válik világszerte, a Pokémon TCG, VGC, Go és UNITE versenyeken. Ez a cikk útmutatóul szolgál a tevékenységek, a tabella és a kiemelt események forgatagában élőben.

Ütemezés és formátum: Gyors áttekintés

Pokémon TCG és VGC svájci fordulókkal indul az első két nap során, ami a legjobb nyolc közé jutásig tartó egyszeri kieséssel végződik, ami a bajnokság vasárnapi döntőjébe vezet.

Pokémon Go kettős eliminációs sávot választ az első két napra. Az utolsó napon az első három helyezett küzd meg az ötből legjobb meccsen a koronáért.

Pokémon UNITE egy kompakt kétnapos eseménnyel tűnik ki, amely egy nyílt és csoportkörrel kezdődik, majd a második napon az első nyolc közé kerül.

Élő közvetítés és kiemelések

Az esemény előrehaladtával ez a cikk lesz az Ön élő központja a frissítések, eredmények és izgalmas pillanatok megtekintéséhez az EUIC mind a négy játékából. Beleszórjuk a korábbi fordulók kiemeléseit is, hogy ne maradjon le az eseményekről.

Twitch Drops és egyebek

Az élő közvetítés mellett az eseményt figyelő rajongók Twitch Drops-ra is számíthatnak minden egyes Pokémon játékhoz. Tökéletes keveréke a vonzó versenynek és a közösség jutalmaknak.

Záró gondolatok

A Pokémon EUIC több, mint egy verseny; ez a Pokémonokat meghatározó versenyszellem és közösség ünnepe. Akár egy megrögzött rajongó vagy, akár hétköznapi megfigyelő, az EUIC 2024 felejthetetlen élménnyé válik. Maradjon velünk az élő frissítésekkel, és csatlakozzon hozzánk, hogy szemtanúi legyen a Pokémon történetének készülőben.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek