Hírek

November 7, 2023

Csatlakozzon a Fortnite Reboot Rally-hoz, és szerezzen ingyenes kozmetikumokat!

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Fortnite Reboot Rally visszatért egy újabb fordulóra! Az Epic alkalmankénti eseményének célja, hogy visszahozza a kimerült játékosokat a játékba. Ha új vagy visszatérő játékossal társulsz, ingyenes kozmetikumokat szerezhetsz, és különleges jutalmakban részesülhetsz a Fortnite OG szezonban.

Csatlakozzon a Fortnite Reboot Rally-hoz, és szerezzen ingyenes kozmetikumokat!

Újraindítási kihívások

A Reboot Rally olyan kihívások sorozata, ahol a játékosok feladata egy másik játékos „újraindítása”. Ez a promóció a legújabb évaddal, november 3-án indult. A részvételhez a játékosoknak játékon belüli küldetéseket kell teljesíteniük, hogy felszabadítsanak egy sor új kozmetikumot.

Hogyan vehet részt

Ahhoz, hogy csatlakozhasson a Reboot Rally Fortnite OG verziójához, olyan játékossal kell társulnia, aki kevesebb mint 2 órát játszott Fortnite-on a november 2-át megelőző 30 napban. Ha ismer valakit, aki megfelel a számnak, bátorítsa őt, hogy indítsa el a játékot, és csatlakozzon a bulihoz.

Jutalomszerzés

Miután összeállítottál egy párt, belevághatsz a játékokba, és együtt teljesíthetsz különleges küldetéseket. A küldetések befejezése után mindkét játékos ingyenes kozmetikumot kap. A Fortnite Reboot Rally jutalmai ezúttal a következők:

  • Infernal GG Emoticon (50 pont)
  • Burning Dragon Wrap (100 pont)
  • Skerran Glider (150 pont)
  • Knight's Treachery Pickaxe (200 pont)

Hogyan lehet pontokat gyűjteni

Ezen elemek feloldásához pontokat kell szereznie. Minden egyes küldetés a Fortnite Reboot Rally lapon bizonyos számú pontot ad. Ha egyes küldetések túl nagy kihívást jelentenek, a könnyebbekre koncentrálhatsz, hogy elegendő pontot gyűjts minden feloldáshoz.

Következtetés

A novemberi Fortnite Reboot Rally remek alkalom arra, hogy részt vegyen a játékban, és ingyenes kozmetikumokat szerezzen. Mivel a játékosok száma rekordszintre emelkedik, biztosan lesznek jogosult játékosok, akiket toborozhatsz, hogy csatlakozzanak a Reboot Rallyhoz. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy élvezze a játékot, és gyűjtsön exkluzív jutalmakat!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek