Hírek

October 28, 2023

COD Warzone Mobile: Visszatérés Verdanskba a Call of Duty új korszakában

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Call of Duty Warzone Mobile immár több mint 45 millió előzetes regisztrációjával feltűnést kelt a játékvilágban. A 2024 tavaszára tervezett játék hatalmas várakozást váltott ki a rajongók körében.

COD Warzone Mobile: Visszatérés Verdanskba a Call of Duty új korszakában

Visszatérve Verdanszkba

A COD Warzone Mobile visszahozza a játékosokat a szeretett Verdansk és Rebirth Island térképekre, amelyek ikonikusnak számítanak a battle royale műfajban. Az eddig megjelent játékmenet-klipek pozitív visszajelzéseket kaptak, ami tovább fokozza a játék körüli izgalmakat.

A Call of Duty új korszaka

A Modern Warfare III november 10-i megjelenésével, majd az Urzikstanban játszódó új Warzone-élménnyel a Call of Duty új korszakba lép. A játékosok már alig várják, hogy találkozhassanak az ikonikus karakterrel, Vladimir Makarovval, és megtapasztalják a Modern Warfare III pörgős mozgását és új mechanikáját.

Hogyan csatlakozz az akcióhoz

A COD Warzone Mobile sorhoz való csatlakozáshoz egyszerűen navigáljon a Call of Duty Warzone Mobile oldalra az iOS Store vagy a Google Play Áruházban, és kattintson az „Előregisztráció” gombra. Az előzetes regisztráció után értesítést kapsz, amikor a játék 2024 tavaszán elindul.

Egy játék határtalan lehetőségekkel

A COD Warzone Mobile várhatóan újradefiniálja a mobiljátékokat magával ragadó játékmenetével és nosztalgikus értékével. Az elmúlt évek egyik legjobban várt mobiljátékaként máris hatalmas, 45 millió játékos követőt gyűjtött össze.

Maradjon velünk az Esports.net oldalon, hogy további izgalmas mobiljáték-híreket találjon.

Legújabb hírek

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance

Hírek