Hírek

February 14, 2024

CDL Major Two selejtező mérkőzések és Rostermania frissítések

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Major One után egy rövid szünetet követően a Call of Duty League online selejtezőinek következő szakaszát a Major Two-ra tervezik.

CDL Major Two selejtező mérkőzések és Rostermania frissítések

Rostermania

A CDL Rostermania 2024 elején indult, mivel több csapat is megkeverte a felállását a csalódást keltő szezonkezdet után. A Boston egyetlen térképet sem nyert meg hazai közönsége előtt, így a Breach válaszul Capsidalt dobott Asimnak. A Los Angeles Thieves is változtatott: Cammyt és JoeDecievest Nastie-re és Krempre cserélték.

Vegas bejelentette, hogy Standy már nem tagja a légiónak, és a Seattle továbblépett az iLLeY-től, amely lenyűgöző első pár meccset vívott.

Változások a bajnokságban

A szünetben maga a liga is változott. A Major Two Qualifier meccseihez új Hardpoint dombok és spawnok vannak, és Rio váltotta fel a Skidrow Search and Destroyt és a Terminal Hardpointot.

Fő két selejtező mérkőzés

Íme a 2024-es CDL-szezon Major Two selejtező mérkőzéseinek első listája:

  • Péntek, február 16
    • Toronto Ultra vs. Miami Heretics: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners vs. Carolina Royal Ravens: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • Szombat, február 17
    • Carolina Royal Ravens vs. Boston Breach: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics vs. Atlanta FaZe: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge vs. New York Subliners: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • Vasárnap, február 18
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek