Betsson dominanciája az e-sportfogadásban

Hírek

2022-02-10

A Betsson azon hagyományos fogadóirodák egyike, akik az eSport fogadás felé fordították a hangsúlyt, amely az egyik leggyorsabban növekvő piac az online szerencsejáték-iparban.

Betsson dominanciája az e-sportfogadásban

Az Eilers & Krejcik 2020-as jelentése szerint több mint 6,5 millió szerencsejátékos fogadott az eSports meccseken. Ez a szám tovább nőtt, mióta az eSport 2021-ben exponenciálisan nőtt.

Figyelembe véve, hogy az eSport fogadási iparág milyen hatalmas és erős, a BML Group Ltd, a fogadási oldal üzemeltetője, a hagyományos sportfogadásokhoz hasonlóan szeretné uralni az eSport fogadási szcénát. A négy pilléres stratégia rengeteg fogadási lehetőséget és kényelmet kínál a játékosoknak.

Széles eSport lefedettség

Betsson nem az a közönséges eSport fogadóirodája, aki csak az elit eSport versenyeket fedi le; lefedi az összes versenyképes eSport játékot világszerte. Legyen szó egy alacsony szintű selejtezőről a Dota 2-ről vagy a LoL-világbajnokságról, a Betsson minden fogadást biztosít. Jelenleg néhány olyan verseny, amelyekre a játékosok fogadhatnak, a következők: Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 1, Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 2, CS: GO: IEM WINTER és FIFA eSports Battle.

Hatalmas fogadási piacok

Az eSport versenyek és versenyek átfogó lefedettsége mellett a Betsson tovább megy azáltal, hogy a piacok széles választékát kínálja. A sportszimulációs e-sportoknál, például a FIFA-nál a fogadási piacok ugyanolyanok, mint a hagyományos futballfogadások. Az első személyű lövöldözős (FPS) játékokhoz azonban a legtöbb eSport fogadási oldal csak az alapvető piacokkal rendelkezik. De a Betssonnak rengeteg piaca van. 

A CS: GO játékban például a játékosok fogadhatnak a mérkőzés győztesére, helyes pontszámra, döntetlenre, tét nélkül, 1. pisztolykör győztesre, 2. pisztolykör győztesre, hendikepekre, térképen lejátszott összes körre, hosszabbításra a térképen, nyert körökre. térképen (hendikep), sorozatban lejátszott térképek, térképspecifikus nyertesek stb.

Magas e-sport esély

Az esélyek kulcsfontosságúak egy jó fogadási oldal kiválasztásakor. A játékosok mindig a legmagasabb esélyekre vadásznak; Betsson világosan megérti ezt. Annak érdekében, hogy a játék élén álljon, a Betsson a legmagasabb oddsokat kínálja a piacon mindhárom szorzóformátumban. Például amikor más eSport fogadási oldalak ha egy eSport csapat nyerési szorzója 1,66, a Betsson szorzója 1,70 vagy még magasabb.

Gyors, biztonságos befizetés

Végül a Betsson korszerűsítette banki infrastruktúráját, és kibővítette a vele való együttműködést online fizetési módok gyors és befizetések megkönnyítése érdekében. Nem a szokásos eSport fogadási oldal, amely akár órákkal azután is késlelteti a befizetést, hogy a meccs véget ért, amelyre egy fogadó fogadni akart. 

Mi több? A Betsson felgyorsítja a kifizetéseket mindaddig, amíg a játékosok ellenőrizték számláikat. Ezenkívül a bukméker az összes népszerű online fizetési rendszerrel együttműködött, az eWallet-tól a betéti és hitelkártyákig és így tovább.

Valójában a Betssonnak világos terve van, hogy felvegye magát a legjobb eSport fogadási oldalak listájára. Az átfogó eSport lefedettség, a fogadási piacok széles választéka, a magas oddsok és a gyors befizetések mellett a Betsson az egyik legjobb eSport bónuszt kínálja. Mi több? A fogadási oldal kivételes ügyfélélményt kínál.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:600 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet:Akár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close