Hírek

October 27, 2023

Az LNG Scout a győzelemről elmélkedik, és a 2023-as világok felé tekint

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Miután a KT Rolster elleni győzelemmel megszereztem a helyet a kiütéses szakaszban, lehetőségem volt beszélni az LNG Scouttal a sorozatról és a csapat teljesítményéről a Worlds 2023-on.

Az LNG Scout a győzelemről elmélkedik, és a 2023-as világok felé tekint

Elmélkedés a sorozaton

Az LCK 3. helyezettje elleni győzelem ellenére Scout elégedetlenségét fejezte ki a csapat korai játékteljesítményével a három mérkőzés során. 10-ből 5-re értékelte, kiemelve a fejlesztés szükségességét.

Az első játszmában az LNG kezdetben küszködött, de sikerült megfordítania az árapályt egy jól sikerült báró hívással és egy játékot megváltoztató csapatharccal. Scout GALA-nak, a bot-laner-nek tulajdonította a döntő hívást, és dicsérte kiváló tételes kidolgozását.

A KT Rolster azonban a második játékban felpattant, kihasználva az LNG korai játékbeli küzdelmeit. Scout elismerte a csapat azon erőfeszítéseit, hogy ezeket a problémákat kezelje a harmadik meccs draftján, és hangsúlyozta annak fontosságát, hogy a korai meccsen jobban koncentráljanak.

Előrelépés a játék közepén

A KT korai gyilkosságai ellenére az LNG megmutatta erejét a játék közbeni csapatharcokban. Csapatösszetételüket kihasználva következetes kombókat hajtottak végre, és olyan leküzdhetetlen előnyt hoztak létre, amelyet ellenfeleik nem tudtak kiheverni.

Gondolatok a svájci formátumról és a jövőbeli meccsekről

Scout tapasztalt veteránként, hat világbajnoki fellépéssel, megosztotta véleményét az új svájci formátumról. Elvetette azt az elképzelést, hogy ez jelentősen eltér a korábbi csoportköröktől, és kijelentette, hogy továbbra is erős csapatok fognak győzni.

Miután biztosított a negyeddöntős helye, az LNG a svájci szakasz 5. fordulójában várja az ellenfelét. Amikor a preferált ellenfeléről és a jelenlegi Worlds-metáról kérdezték, Scout bízik abban, hogy képesek bármelyik csapatot legyőzni a negyeddöntőben. Elismerte, hogy a jelenlegi javítás nem biztos, hogy kedvez nekik, de optimista maradt a leküzdést illetően.

A Scout hozzájárulása az LNG-osztaghoz

Scout tapasztalatai és meglátásai, amelyeket élete jelentős részében Koreában élt le, felbecsülhetetlen értékűek voltak az LNG-osztag számára. Aktívan foglalkozik a problémákkal, megbeszéléseket folytat a csapattal, útmutatást és támogatást nyújtva.

A nyomás és a stressz kezelése

Nyugodt viselkedése ellenére Scout megosztotta stratégiáit a nyomás és a stressz kezelésére. Szórakoztató videókat néz, és kikapcsolódásként zenét hallgat, kerüli a tévédrámákat.

Következtetés

Az LNG Scout eltökéltsége és magas elvárásai a javulásra nyilvánvalóak a KT Rolster elleni sorozatról szóló elmélkedéseiben. Az elődöntőt szem előtt tartva az LNG a formájuk javítására és az előttük álló kihívások leküzdésére összpontosít.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek