Hírek

February 15, 2024

Az Immortal Empire Quest hibájának kijavítása a Last Epochban: Gyors megoldások a pályára való visszatéréshez

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Last Epochban a legtöbb küldetés egyszerű, és probléma nélkül teljesíthető. Van azonban egy küldetés, az úgynevezett Immortal Empire küldetés, amelyben van egy hiba, amely megakadályozza, hogy a játékosok teljesítsék. Szerencsére több megoldás is létezik a hiba kijavítására.

Az Immortal Empire Quest hibájának kijavítása a Last Epochban: Gyors megoldások a pályára való visszatéréshez

Találkozás a hibával

Amikor a játékosok találkoznak a hibával az Immortal Empire küldetés során, az általában azután történik, hogy beszéltek az Outcast Seer-rel. Harc helyett semmi sem születik, ami arra készteti a játékosokat, hogy a környéken barangoljanak megoldást keresve.

A hiba feloldása

Három fő módja van az Immortal Empire küldetés hibájának kijavításának a Last Epochban:

  1. Lépjen a térkép következő területére, a Ledőlt toronyra. Az új zónába lépéskor az Immortal Empire küldetés automatikusan befejeződik.
  2. Térj vissza egy korábbi főnöki területre, és harcolj velük újra. Erről a Reddit-szálon lévő játékosok egy működő javításként számoltak be, amely az Immortal Empire küldetésben való előrehaladást tárgyalja.
  3. Ha a játékon belüli megoldások nem működnek, próbáljon meg újra bejelentkezni. A Last Epoch három-négy alkalommal történő újraindítása köztudottan megoldja az Immortal Empire küldetés hibáját.

További szempontok

Érdemes megjegyezni, hogy egyes játékosok úgy javították ki ezt a hibát, hogy csatlakoztak mások Last Epoch partijához. A fent említett három megoldásnak azonban elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy visszatérjen a pályára. Ezenkívül fontos, hogy ellenőrizze a játék szerverállapotát, mielőtt bármilyen javítást megkísérelne, mivel más elemeket is érinthet, ha a Last Epoch szerverei leállnak. Ha a szerverek nem működnek, meg kell várnia a Eleventh Hour Games-t, hogy újra online legyen.

Következtetés

Ha találkozol az Immortal Empire küldetéshibával a Last Epochban, ne aggódj. A fent vázolt lépések követésével gyorsan megoldhatja a problémát, és folytathatja utazását a játékban.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek