Hírek

February 16, 2024

A Wingman's Digital Threat Sight eltávolítva, és a lőszerkészletet Nerfed: Apex Legends 20. évad változásai

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az Apex Legends játékosai elégedetlenségüket fejezték ki a Wingman's Digital Threat látvánnyal és annak lőszerkészletével kapcsolatban a 20. évadban. A fejlesztők azonban gyorsan kezelték panaszaikat.

A Wingman's Digital Threat Sight eltávolítva, és a lőszerkészletet Nerfed: Apex Legends 20. évad változásai

A Wingman digitális veszélyforrása eltávolítva

Egy észak-amerikai ALGS scrims munkamenet során a rajongók észrevették, hogy a Wingman's Digital Threat irányzékot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a füstszűrőn keresztül lássák az ellenséget, egy 1x HCOG irányzékra cserélték. Ezt a változtatást a profi játékosok és más szurkolók jóváhagyták. A Digital Threat irányzék eltávolítása szándékos volt, ahogy azt az Apex fegyvertervezője, Eric Canavese is megerősítette a Twitter/X oldalán.

Ammo Pool Nerfed

A Digital Threat irányzék eltávolítása mellett a fejlesztők a Wingman lőszertartalékát is 110 golyóról 90-re csökkentették. Ennek a beállításnak a célja a fegyver egyensúlyba hozása és a túlzott erők elkerülése.

A változások hatása

A változások gyors végrehajtása a 20. évadban sok játékost meglepett, akik nem voltak biztosak abban, hogy szándékos idegeskedés vagy nem szándékos hiba volt-e. Korábban az Apex fejlesztői passzívabbak voltak a módosítások során, általában szezonális frissítésekre vagy szezonközi eseményekre mentették el őket. A Wingman azonban több problémát is bemutatott a 20. évadban, mivel ez már egy erős fegyver volt, nagy sebzési potenciállal, és képes volt gyorsan legyőzni több ellenséget. A Digital Threat irányzékok eltávolítása az SMG-kről közvetve dörzsölte a Wingmant, így ez lett az egyetlen olyan fegyver, amely képes átlátni a füstöt jó hatótávolsággal és nagy sebzésekkel.

A Wingman népszerűsége

A Wingman népszerűségét a 20. évadban tovább növelte a legendás frissítési rendszer bevezetése. Ez a rendszer magában foglalta a Lifeline 3. szintű frissítését is, ami egy gondozási csomaggá változtatta, amely egy vörös, mitikus szintű fegyvert tartalmazott. Ennek eredményeként a Lifeline csapatoknak nagyobb esélyük volt megszerezni a Wingmant az ő végső képességei révén.

Pozitív fogadtatás

A Wingman változásait jól fogadták a profi játékosok és a közösség. A fegyver dominanciáját a rangsorolt ​​és a profi játékban elnyomónak tartották, és a nerfek sok játékosnak megkönnyebbülést hoztak.

Következtetés

A Wingman's Digital Threat irányzékát végleg eltávolították, a lőszerkészletét pedig csökkentették az Apex Legends 20. évadában. Ezek a változtatások célja a fegyver egyensúlyának megteremtése és a játékosok aggodalmainak kezelése. A hivatásos játékosok és a közösség visszajelzései túlnyomórészt pozitívak voltak. A játékosokat arra biztatjuk, hogy alkalmazkodjanak ezekhez a változásokhoz, és továbbra is magabiztosan élvezzék a játékot.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek