Hírek

February 13, 2024

A Warzone második évados frissítése: fegyverek kiegyensúlyozása, életminőségbeli változások és hibajavítások

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alig egy héttel az MW3 második évadának kezdeti frissítése után a Raven Software ma kiadott egy kis Warzone javítást, amely a fegyverek egyensúlyozásával, az életminőség változásaival és a hibajavításokkal foglalkozik.

A Warzone második évados frissítése: fegyverek kiegyensúlyozása, életminőségbeli változások és hibajavítások

Fegyverbeállítások

A második évad rövidtávú metájának nincs egyértelmű kedvence. Az AMR9, RAM-9, HRM-9 és WSP-9 mind életképes opciók, és mindegyiknek megvannak a maga előnyei, amelyek megkülönböztetik őket a többi választástól. A fejlesztők valószínűleg egy új versenyzőt adtak a keverékhez azáltal, hogy csökkentették a Striker 9 fegyverrúgását, a csípőtüzek terjedését és növelték a golyó sebességét.

A TAQ Evolvere mozgási sebessége megnőtt, és tűzsebessége jelentősen csökkent 706 RPM-ről 500 RPM-re. Mindkét változtatás ártott az LMG-nek, de az 556 Belts magazin olyan buffot kapott, amely ezt a tűzsebességet egészen 857 ford./percig emeli, 16 százalékkal növeli a mozgási sebességet, és az ADS-időket mindenhol felgyorsítja.

A legtöbb Warzone játékos az XRK Stalker használata felé hajlik, miután az egylövetű mesterlövész puska lett a legutóbbi frissítésben, de a JAK Tyrant 762 átalakító készlet a Longbow-hoz az ADS-idő és a mozgási sebesség javítása után lép be a beszélgetésbe. Végül, a WSP Stinger használata nehezebb lesz, miután a fegyverrúgása sokkal rosszabb lett.

Az életminőséget érintő változások és hibajavítások

A második évad új életminőségi változásokat is bevezetett, például gyorsabb egészségügyi regenerációt, új veszélyzóna ikonokat, amelyek jelzik a Precision Airstrike vagy UAV által lefedett területet, és továbbfejlesztett földi zsákmányfegyvereket, hogy nagyobb esélyük legyen a fegyveres harcban. kitöltő fegyvert. A február 13-i frissítés kibővíti ezt a kezdeti javítást az esetleges meghibásodások megszüntetésével.

A Warzone fejlesztői címkével látták el a különböző módokat, amelyek jelzik, mennyi ideig tart egy meccs, és bevezettek egy új funkciót, amely lehetővé teszi a páncélok és lőszerek elrakását vagy cseréjét, amikor a hátizsák megtelt.

Ezenkívül megoldódott egy probléma a Ranked Play Resurgence szolgáltatásban, amely bizonyos kihívásokért helytelen SR-t mutatott ki, és kijavítottuk azt a hibát, amely megakadályozta, hogy az SR-kihívások értesítést jelenítsenek meg a befejezés után.

A további kulcsfontosságú változtatások közé tartozik a probléma javítása, amely lehetővé tette a játékosoknak, hogy megkettőzzenek tárgyakat, miközben interakcióba léptek a hátizsákkal, valamint egy javítás a kizsákmányoláshoz, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy a végtelenségig a gázban maradjanak, kombinálva az Irradiated és a Quick Fix előnyeit.

Következtetés

A Warzone második évadának frissítése jelentős változásokat hozott a fegyverek kiegyensúlyozásában, az életminőség javításában és a hibajavításokban. A rövid hatótávolságú meta most több életképes lehetőséget kínál, a Striker 9 pedig potenciális versenyző. A TAQ Evolvere és az 556 Belts magazin teljesítményüket befolyásoló módosításokat kapott. A JAK Tyrant 762 átalakító készlet és az XRK Stalker is fejlődést tapasztalt. A frissítés az életminőség változásait is bevezette, mint például a gyorsabb egészségügyi regeneráció és a továbbfejlesztett földi zsákmányfegyverek. Hibajavításokat vezettek be a Ranked Play Resurgence problémáinak megoldására és a kihasználások megelőzésére. Összességében a frissítés javítja a játékmenetet, és kiegyensúlyozottabb és élvezetesebb élményt nyújt a Warzone játékosok számára.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek