Hírek

February 16, 2024

A Retrieve Essential Personal Mission elsajátítása a Helldivers 2-ben: A siker stratégiái

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Helldivers 2 kaotikus világában az automaták állandó veszélyt jelentenek a szuperföldi tudományos csapatok túlélésére. Azonban van remény a Helldiver képében, a hősben, aki biztonságba tudja kísérni ezeket a csapatokat. Ha sikeresen szeretné teljesíteni a Retrieve Essential Personnel küldetést a Helldivers 2-ben, és meg akarja menteni a tudományos csapatokat, íme néhány kulcsfontosságú stratégia, amelyet szem előtt kell tartania.

A Retrieve Essential Personal Mission elsajátítása a Helldivers 2-ben: A siker stratégiái

Javítsa ki a terhelést

A Retrieve Essential Personnel küldetés kihívásainak leküzdéséhez elengedhetetlen a megfelelő felszerelés. Győződjön meg arról, hogy erős Stratagemeket és gyors mobilitású fegyvereket szerel fel, mint például az SG-225 Breaker, az Orbital Gatling Barrage, az Eagle Strafing Run, az Orbital 120MM HE Barrage, a Stalwart, a Machine Gun, a Grenade Launcher és a G-16 Impact. Ezek segítenek túlélni az ellenség könyörtelen hullámait, amelyekkel találkozni fog.

Dobd a cél közelébe

A küldetés megkezdésekor próbálj a célhoz lehető legközelebb esni a bolygóra. Készüljön fel a bot azonnali megsértésére, aminek következtében kevés ideje lesz a kellékek behívására. Ne feledje, hogy a lőszer kevés lesz ebben a küldetésben, ezért használja okosan. Az objektív területet gyorsan hemzsegnek az automaták, ezért összpontosítson egy-egy bot feltörésének megszüntetésére, és használja ki a lehetőséget, hogy kinyitja a kutatókat tartó ajtókat.

Válassza a Hatékony stratégiákat

Válassza ki azokat a Stratagems-eket, amelyek gyorsan megtisztítják az ellenséges rajokat anélkül, hogy a lővonalba helyeznék magukat. Ezek a stratégiák segítenek megőrizni a helyzet irányítását, és megakadályozzák, hogy az automaták eluralkodjanak rajtad. Használd őket stratégiailag nyílások létrehozására és az ellenségek számának minimalizálására.

A kutatók kísérése

A Retrieve Essential Personnel küldetésben terminálonként egyszerre csak három kutatót kísérhet el. Mindegyik terminálhoz tartozik egy gomb, amellyel kinyithatja az ajtót és elengedheti a kutatókat. A gomb többször is használható, így újra meglátogathatja ugyanazt az épületet, hogy több kutatót szabadon engedjen. Legalább két, kutatókkal feltöltött területnek kell lennie.

A kutatók kísérésekor lineáris úton haladnak a kitermelési pontig, amelyet világító fénnyel ellátott mechanikus dupla ajtók jelölnek. Az Ön célja, hogy 40 percen belül összesen 20 kutatót kísérjen el a Rescue Science Teams célkitűzés teljesítéséhez.

Az automata ellenségek kezelése

A választott nehézségi szinttől függ, hogy milyen típusú Automaton ellenségekkel nézel szembe. A nehézségtől függetlenül fontos, hogy az automata erőket a lehető legkisebbre csökkentsük, nehogy túlterheljük. Legyen éber, és adjon le tüzérségi csapásokat, amikor a Dropship megérkezik, hogy kordában tartsa a bot megsértését. Ezenkívül mindig legyen kéznél egy támogató fegyver, amellyel megtisztíthat minden ellenséges csoportot.

Az SG-225 Breaker különösen hatékony az automaták ellen, gyors tüzelési sebességének és erős golyóinak köszönhetően. Használja az ellenség gyors megsemmisítésére, miközben kíséri a kutatókat. Ne felejtse el megtisztítani a területet tüzérségi csapásokkal a kísérés előtt, hogy csökkentse az ellenségek számát, akikkel meg kell küzdenie. Őrizze meg csapásait és gránátjait azokra a pillanatokra, amikor éppen nem kísér.

A kutatók védelme

Ne feledje, hogy a kutatók sebezhetőek, és könnyen meghalhatnak, ha túl sok ellenség van körülöttük. Egyetlen golyó is véletlenül megölhet egy kutatót. Gyakoroljon pontosságot, és használja a Breakert, hogy megszüntesse az ellenséget, amely veszélyt jelent a kutatókra. Miután a kísért kutatók biztonságban vannak, a biztonságuk érdekében ismét tisztítsa meg a területet. Ismételje meg ezt a módszert mindaddig, amíg mind a 20 kutatót biztonságosan kivonták.

Ezen stratégiák követésével és a megfelelő felszerelés használatával sikeresen teljesítheti a Retrieve Essential Personnel küldetést a Helldivers 2-ben, és megmentheti a tudományos csapatokat. Sok sikert, Helldiver!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek