Hírek

January 13, 2022

A PSG.LGD a Dota 2 fogadásban nézhető

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A PSG.LGD készen áll arra, hogy a következő legjobb Dota 2 csapat legyen az online eSport fogadásban, miután a The International-ben tett erőfeszítéseket. Annak ellenére, hogy a jelenetet korábban olyanok uralták, mint a Team Spirit, a Team Secret és az OG, a kínai székhelyű ruha valóban megráz majd egy kicsit. Ennek eredményeként a legjobban fogadható Dota 2 csapatok listáját is vezeti majd.

A PSG.LGD a Dota 2 fogadásban nézhető

Kezdetnek a The International a Valve többjátékos online harcaréna videojátékának, a Dota 2-nek a legfontosabb eSport világbajnoki versenye. Míg számos más verseny és verseny is létezik, a The International a legrangosabb verseny, és a világ legjobb Dota 2 eSport csapatait vonzza. 

Amikor eldöntjük, melyik a legjobb Dota 2 eSports csapat, a The International döntő szerepet játszik. Mint a világ legversenyképesebb versenye, általában ez a fókuszpont eSport fogadás oldalak.

A PSG.LGD egy professzionális eSport csapat, amely a Dota 2-re specializálódott. A csapat az eredeti csapat, az LGD Gaming és a Paris Saint-Germain FC (PSG) egyesülését követően jött létre. A hivatalosan 2018-ban alakult csapat gyorsan hírnevet szerzett a Dota Pro Circuit megnyerésével a 2017/18-as szezonban, és belépést nyert a The International 2018-ba. Abban az időben a PSG.LGD új volt a Dota2 online fogadásában, így sok szerencsejátékos ne nagyon koncentrálj rá.

PSG.LGD dominancia a nemzetközinél

A TI8 néven is ismert The International 2018 volt az első nagy esemény, amelyen a PSG.LGD részt vett. Annak ellenére, hogy új belépő, a PSG. Az LGD teljesítménye kivételes volt. A csapat a negyeddöntőben legyőzte a Dota 2 erőművét, a Virtus.pro-t, és 2:0-ra győzött, mielőtt továbbjutott volna az elődöntőbe, ahol a Team Liquiddel találkozott. 

Míg sok fogadó a Team Liquidre tette a pénzét, a PSG.LGD sokakat meglepett azzal, hogy 2:0-ra legyőzte a veteránokat. A döntőben azonban a PSG.LGD kikapott az OG-tól egy fantasztikus bo5 párharcban, amely 3:2-re végződött az OG javára.

A 2019-es nemzetközi versenyen (TI9) a PSG.LGD a Dota 2 eSports szcénáját is megrázta egy remek teljesítménnyel. A csapat a negyedekben 2:0-ra verte a Virtus.pro-t, az elődöntőben pedig a Vici Gaminget is 2:0-ra. De míg a PSG.LGD játékosai közül sok tétet kapott a döntőben, a kínai eSports csapat ismét 1:2-re kikapott az OG-tól.

2020-ban a The Internationalt törölték, de a PSG.LGD akkori formájából ítélve valószínű volt, hogy még mindig a legjobb esélyesek között voltak a címre. 

2021-ben az International a PSG.LGD vereséget szenvedett a Team Spirittől az egyik legjobb Dota 2 bo5 döntőben, ahol a PSG.LGD harmadszor veszített a versenyen. A 3:2 arányú thrillerben azonban a PSG.LGD majdnem befejezte a visszatérést. Ez egy figyelemre méltó esemény volt a Dota 2 élő online fogadási jelenetében, ahol az asztalok folyamatosan fordultak. Még az akkori eSport fogadási tippek is nagyon pontatlanok voltak.

A jelenlegi jelek szerint a PSG.LGD továbbra is olyan erő marad, amellyel számolni kell a Dota 2 eSportsban, és ennek következtében a Dota 2 fogadásban is. Annak ellenére, hogy nem nyerte el a legrangosabb címet a Dota 2-ben, jó úton halad. A jelenlegi névsor ígéretesnek tűnik, ezért a Dota 2 fogadásrajongóknak fel kell venniük a PSG.LGD-t a legjobb csapatok listáján, amelyekre fogadhatnak, nem csak a The Internationalen, hanem minden más eseményen, amelyen a csapat részt vesz.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek