Hírek

February 14, 2024

A páncél kiválasztásának optimalizálása a Helldivers 2-ben: A legjobb választások a mobilitás, a sebesség és az egyensúly szempontjából

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Helldivers 2-ben háromféle páncél létezik: könnyű, közepes és nehéz felépítésű. Mindegyik típusnak megvannak a saját passzív statisztikái, amelyek harci buffokat biztosítanak a pályán. Míg néhány passzív statisztika ismétlődik a játék során, különféle kombinációk állnak rendelkezésre, például könnyű vagy nehéz páncél 50 százalékos robbanásszerű sebzéscsökkentéssel.

A páncél kiválasztásának optimalizálása a Helldivers 2-ben: A legjobb választások a mobilitás, a sebesség és az egyensúly szempontjából

A páncél kiválasztásakor fontos figyelembe venni a játékstílust, a fegyvereket és a stratégiákat. Ezen túlmenően, hogy egyedül vagy csapattal játszol, az is hatással lesz a páncél kiválasztására.

A legjobb páncéltípus a könnyű páncél. Nemcsak a közepes vagy nehéz típusokhoz hasonló passzív statisztikákat biztosít, hanem a mobilitást is előtérbe helyezi. Ez lehetővé teszi a könnyű csúszást, merülést és a golyók elkerülését anélkül, hogy az ellenség elárasztaná. Az extra mobilitás merevebb fegyverek és álló támasztófegyverek használatát is lehetővé teszi.

Íme a Helldivers 2 legjobb páncéljának rangsorolása:

  1. SC-34 Infiltrator (világos)
  2. DP-53 Saur of the Free vagy DP-40 Hero of the Federation (közepes)
  3. CE-35 árokmérnök (közepes)
  4. SC-30 Trailblazer Scout (könnyű)
  5. CM-09 Bonesnapper (közepes)
  6. SA-12 szervo-rásegítéssel (közepes)
  7. B-24 Enforcer (közepes)

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a lista módosulhat, amint új testpáncél válik elérhetővé.

A páncélzat kiválasztásakor fontos a sebesség és az egyensúly előtérbe helyezése. Ha szólóban játszol, ajánlott könnyű páncélt választani. Ha azonban csapattal játszol, ajánlatos kiegyensúlyozottabb páncélzattal rendelkezni, a passzív állapotod a játékstílusodtól és a Stratagem-választásodtól függ.

A legjobb választás az SC-34 Infiltrator könnyű páncél. Jelenleg ez a leggyorsabb a Helldivers 2-ben, és kiegyensúlyozott statisztikákkal rendelkezik. Noha a passzívban nincs extra védelem, ereje az általános sebességben, a lopakodásban és az áthelyezési képességekben rejlik. Az Infiltrator nagyszerű választás egyéni és csapatjátékosok számára.

A DP-53 Saur of the Free és a DP-40 Hero of the Federation is kiváló választás. Kiegyensúlyozott statisztikákat biztosítanak, gyorsaságot és extra párnázást biztosítva a bejövő sérülésekkel szemben. A Szabadok Megváltója csökkenti a vérzések és a kritikus sérülések miatti elhalálozás kockázatát, így különösen hasznos a Terminid rajok idején.

A CE-35 Trench Engineer egy jól kiegyensúlyozott közepes páncél. 30 százalékkal csökkenti a fegyver visszarúgását görnyedt és hason fekvő helyzetben, így ideális lopakodó vagy hosszú távú harcokhoz. Ezenkívül két további gránátot is biztosít, amely lehetővé teszi az ellenség hatékony megsemmisítését.

Az SC-30 Trailblazer Scout egy másik könnyű páncél, amely kiváló a sebesség és az állóképesség regenerálásában. Az állandó mozgást élvező, éber játékosok számára a legalkalmasabb. Azonban a kis páncél besorolása azt jelenti, hogy gyorsabban lehet sebezni, mint más testpáncéloknál.

A CM-09 Bonesnapper a csoport orvosaként működik. Extra ösztönzést és további egészséget biztosít, tanker felépítést hoz létre a sebesség feláldozása nélkül. Ezt a páncélt szólójátékosoknak és azoknak ajánljuk, akik támogató szerepet szeretnének betölteni.

Az SA-12 Servo Assisted kiegyensúlyozott statisztikát kínál, extra végtagvédelemmel és megnövelt dobási távolsággal. Nagyszerű választás szabotázsküldetésekhez, és csökkenti a robbanásveszélyes sérülések miatti végtagtörések kockázatát.

A B-24 Enforcer, bár Superstore páncél, érdemes megemlíteni. Tartalmaz ésszerű passzív anyagokat, amelyek csökkentik a visszarúgást és növelik a sérülésekkel szembeni ellenállást. Hasznos a nagy hatótávolságú csatákban, de alacsony állóképességű regenerációja veszélybe sodorja a játékost, ha az ellenséges területen reked.

Összefoglalva, amikor a Helldivers 2-ben páncélt választasz, helyezd előnyben a mobilitást, a sebességet és az egyensúlyt. Vegye figyelembe a játékstílusát, a fegyvereit, és azt, hogy egyedül vagy csapattal játszol. Az SC-34 Infiltrator, a DP-53 Saviour of the Free és a DP-40 Hero of the Federation a legjobb választások közé tartoznak. Azonban az Ön számára legjobb páncél végső soron egyéni preferenciáitól és stratégiáitól függ.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek