Hírek

November 7, 2023

A LoL Arena visszatér: Új funkciók, továbbfejlesztett játékmenet és játékosok visszajelzései

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Riot Games hivatalosan is bejelentette, hogy decemberben visszatér a LoL Arena, a népszerű játékmód a 13.23-as javítással. A kezdeti siker után a játékosok izgatottan várták a visszatérést, és a Riot meghallgatta követeléseiket.

A LoL Arena visszatér: Új funkciók, továbbfejlesztett játékmenet és játékosok visszajelzései

LoL Arena – PBE novemberben, élőben decemberben

Hogy a játékosok ízelítőt adhassanak a közelgő változásokból, a Riot november 8-tól kiadja a LoL Arenát a Public Beta Environment (PBE) platformon. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megtapasztalják az új funkciókat, és értékes visszajelzéseket adjon, mielőtt a mód a szervereken élesedne. december elején.

Az Aréna jövője

A LoL Arena volt az első új mód, amelyet a League of Legends vezetett be évek óta, és gyorsan a rajongók kedvencévé vált. A játékosok visszajelzéseire reagálva a Riot számos fejlesztést és kiegészítést hajtott végre a játékélmény javítása érdekében.

8 fős várólista megvalósítása

A játékosok egyik legkeresettebb funkciója a nagyobb baráti társasággal való sorban állás volt. Az Arena új verziójában a játékosok akár 8 fővel is sorba állhatnak majd, így saját privát meccseiket is létrehozhatják.

Sokszínűség bajnoka

A Riot arra is összpontosított, hogy javítsa a bajnokok sokszínűségét a LoL Arénában. A játékosok most több lehetőség és stratégia közül választhatnak, így minden meccs egyedi és izgalmas lesz.

Színpadi játékmenet

A játékmenet mélyebbé tétele érdekében a Riot bevezette a színpadi játékmenetet a LoL Arénában. Ez a funkció további kihívásokat és célokat kínál a játékosok meghódításához, új stratégiai réteggel egészítve ki a módot.

Cameos

A játékmeneti változásokon kívül a Riot a League of Legends különböző bajnokaitól kapott cameókat a LoL Arenában. Ezek a cameók egy kis ismerősséget és izgalmat adnak a játék rajongóinak.

Értékelési változások

A tisztességes és versenykörnyezet biztosítása érdekében a Riot besorolást módosított a LoL Arénában. Ez segít megmérkőzni a hasonló képzettségű játékosokat, kiegyensúlyozottabb és élvezetesebb élményt teremtve.

Korlátozott futás és visszajelzés

A Riot kijelentette, hogy a LoL Arena ezen kiadása csak korlátozott ideig lesz elérhető. Szorosan figyelni fogják a játékosok visszajelzéseit, és további módosításokat hajtanak végre a játékmód legjobb verziójának létrehozása érdekében. Bár ez még nem egy állandó játékmód, mint az ARAM és a Summoners' Rift, a Riot nyitott a lehetőségre, hogy a jövőben állandóvá tegye.

Összefoglalva, a LoL Arena várhatóan decemberben meghozza várva várt visszatérését a 13.23-as javítással. A játékosok izgalmas új funkciókra, továbbfejlesztett játékmenetre és a visszajelzés lehetőségére számíthatnak a játékmód jövőjének alakítása érdekében.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek