Hírek

February 12, 2024

A harc és a termelékenység maximalizálása: A legjobb passzív készségek a Palworldben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Amikor a Palworldben elfogod a haverokat, nem csak társakat kapsz, akik segítenek neked a bázisodban és a harcokban, hanem hozzáférhetsz a passzív készségeikhez is. Ezek a passzív készségek nagy előnyt jelenthetnek a harcban, vagy extra előnyöket kínálnak, miközben a barátod a bázison dolgozik.

A harc és a termelékenység maximalizálása: A legjobb passzív készségek a Palworldben

Hogyan működnek a passzív készségek

Minden sikeresen elkapott Pal saját passzív készséggel fog rendelkezni. Ezek a passzív készségek a pozitívtól a negatívig terjedhetnek, de ajánlatos a pozitívakra összpontosítani. A Palworldben több mint 60 passzív készség található, így könnyű elveszni az összes lehetőségben. Szerencsére a szintek rendszere segíthet meghatározni, melyik a jobb. A szintek -3-tól, ami a nagyon negatív passzív készségeknek felelnek meg, a +3-ig terjednek, ami a Palworld legjobb passzív készségeit jelenti.

A passzív készségek hatása

Alapvető fontosságú, hogy figyelembe vegyük a Pal passzív készségét, mert ez hatással lehet mind a harcra, mind az építkezésre. A passzív készségek egymásra halmozhatók, tovább erősítve hatásukat. Fontos azonban megjegyezni, hogy a passzív készségek bónuszokkal és káros hatásokkal is járhatnak.

A legjobb passzív készségek harchoz és munkához

Ha harcról van szó, számos kiemelkedő passzív készség létezik. A Vanguard és a Stronghold Strategist olyan passzív készségek, amelyek játékost erősítenek, és hatással vannak a harcra. A Vanguard 10%-os buffot ad a támadáshoz, míg a Stronghold Strategist 10%-ot a védekezéshez. Ezek a készségek akár egymásra is rakhatók. A Musclehead egy másik erős passzív képesség a harchoz, amely 30%-kal növeli a támadást, de 50%-kal csökkenti a munkasebességet.

A fergeteges és a termetes test egyformán erős passzív készségek, amelyek 20%-kal növelik a támadást és a védekezést. Ezeket a képességeket Tier +2-nek jelöljük. Ezenkívül számos típusalapú sebzésnövelő passzív készség létezik, amelyek 20%-kal növelik a sebzést bizonyos elemek esetében.

A legjobb passzív készség a harchoz a Legend, ami egy Tier +3 képesség. A legenda 20%-kal növeli a támadást, 20%-kal a védekezést és 15%-kal növeli a mozgási sebességet. Hihetetlenül sokoldalú és nagy számokat kínál, így kézenfekvő választás a legjobb passzív harci készségekhez.

Ha a bázison kell dolgozni, van néhány figyelemre méltó passzív készség is. A Diet Lover segít csökkenteni az éhséget, ami befolyásolhatja a termelékenységet. A Swift 30%-kal növeli a mozgási sebességet, míg a Workaholic 15%-kal lassítja a józanság csökkenését, így barátai hosszabb ideig dolgozhatnak pihenés előtt. A Fakitermelés Foreman és a Mining Foreman passzív készségek, amelyek növelik a fakitermelés és a bányászat hatékonyságát. A legjobb passzív készség a munkához az Artisan, amely 50%-kal növeli a munka sebességét.

Tenyésztés és tippek

A passzív készségeket tenyésztéssel is továbbadhatod, ezért bölcs dolog hasznos passzív készségekkel rendelkező barátokat választani. Ha talál egy olyan Palot, aki erősen pozitív képességekkel rendelkezik, akkor előnyös lenne, ha megpróbálná tenyészteni azt a pozitív eredmények érdekében.

Fontos megjegyezni, hogy a Palworld korai hozzáférésben van, így a játék tartalma változhat. Tartsa szemmel a cikk frissítéseit.

Összefoglalva, a Palworld legjobb passzív készségei nagymértékben javíthatják harci képességeidet és növelhetik a termelékenységet a bázison. Gondosan mérlegelje barátai passzív készségeit, és stratégiailag szaporodjon, hogy maximalizálja lehetőségeit. Sok szerencsét!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek