Hírek

October 30, 2023

A Guild Esports 1 millió GBP befektetést biztosít a MENA régióban való terjeszkedéshez

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Guild Esports, egy nemzetközi esport szervezet bejelentette, hogy aláírt egy előfizetési szerződést, amellyel akár 1 millió fontot is összegyűjthet. A befektetés egy prominens esport-, tartalomkészítő- és médiamárkától származik.

A Guild Esports 1 millió GBP befektetést biztosít a MENA régióban való terjeszkedéshez

Üzleti tevékenység bővítése

A Guild Esports azt tervezi, hogy az alapokat üzleti tevékenységének bővítésére használja fel, különös tekintettel a közel-keleti észak-afrikai (MENA) régióra. Ennek a régiónak az előrejelzések szerint 2026-ra 88 millió játékosa lesz, ami ígéretes piacot jelent az esport számára.

Befektetési részletek

A millió dolláros beruházás két, 250 000 font feltétel nélküli kifizetést jelent. Ezenkívül az előfizetés harmadik részlete 500 000 GBP, amelynek feltétele a márka és a Guild közötti szélesebb körű kereskedelmi megállapodás tárgyalása és megkötése.

Megragadni a lehetőséget

A Guild Esports elismeri az esport iránti növekvő nemzetközi étvágyat, különösen a MENA régióban. Jasmine Skee vezérigazgató hangsúlyozza, hogy ez a befektetés kulcsfontosságú ahhoz, hogy továbbvigyék azt az elképzelésüket, hogy a vezető nemzetközi esport- és játékközpontú médiamárkává váljanak.

Kapcsolatok elmélyítése

A Guild Esports várakozással tekint a kapcsolatok elmélyítésére a befektető márkával, mivel úgy vélik, hogy ez egy kiegészítő üzlet. Ez a partnerség segít a Guild Esportsnak megerősíteni pozícióját az iparágban, és megszilárdítani jelenlétét a MENA régióban.

Iratkozzon fel a GI Daily-re, hogy a legfrissebb híreket és frissítéseket közvetlenül postafiókjába kapja.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek