Hírek

February 15, 2024

A Destiny 2 PvP Sandbox felújítása: egyensúlyozás és készségalapú játékfrissítések

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Az olyan kezdeményezések bevezetése óta, mint a Crucible Labs, elkerülhetetlennek éreztük, hogy a Destiny 2 PvP-je egy napon átfogó átalakítást kapjon. Az első lépés ezen az úton a 7.3.5-ös frissítéssel március 5-én érkezik, ahol a játékosok egészségétől a lőszergazdaságig minden megváltozik.

A Destiny 2 PvP Sandbox felújítása: egyensúlyozás és készségalapú játékfrissítések

A Crucible's Sandbox felújítása

A Crucible közelgő sandbox-felújításának célja a Destiny 2 PvP-élményét sújtó problémák kiváltó okainak kezelése. A PvP Strike Team olyan frissítéseket vázolt fel, amelyek célja az általános játékmenet javítása.

A frissítések céljai

A Strike Team három fő célt tűzött ki a közelgő frissítésekkel kapcsolatban:

  1. Javítsa a játékosok megértését az események sorozatáról, amelyek a meccsen a halálukhoz vezettek.
  2. Módosítsa a fegyver homokozóját, hogy figyelembe vegye a játékosok általános képességeinek javulását.
  3. Csökkentsd a játékosok számára elérhető, magas jutalommal járó, alacsony kockázatú lehetőségek számát, és tedd az elsődleges fegyverek elsajátítását törekvéssé.

Változások a játékos egészségi állapotában

E célok elérése érdekében a játékosok egészségi állapotát 70-ről 100-ra növelik, így jobban kiegyensúlyozzák a játékot, és csökkentik a több sandbox elem relatív letalitását.

Képesség lehűlése

A PvP-ben végrehajtott képesség-hűtések büntetést kapnak, a közelharci, gránátos és osztályképesség-hűtésekért 15 százalékos büntetést, a szuperhűtésekért pedig 20 százalékos büntetést kapnak. A közelharci és szuper képességek azonban sebzési buffokat kapnak, hogy kompenzálják a megnövekedett játékos egészségi állapotot és a csökkentett üzemidőt.

Változások az elsődleges fegyverekben

Az elsődleges fegyvereken különféle módosításokon kell átesnie, hogy újra egyensúlyba kerüljön a képességek felső határa. Az íjak kivételével minden elsődleges fegyver kritikus ütési sebzése megnő. A kézi ágyúk és az SMG-k testlövése sebzése csökken, hangsúlyozva a pontosság fontosságát.

Változások a különleges és nehézfegyvereknél

A speciális és nehéz fegyverek is frissítésre kerülnek, hogy igazodjanak a játékosok egészségi állapotában bekövetkezett változásokhoz. A nyompuskák, sörétes puskák, fúziós puskák és glaivek alapsebzése megnő. Glaives 20 százalékos buffot kap a lövedék sebzésére és 16 százalékos buffot a közelharci sebzésre. A Heavy résben lévő géppuskák 20 százalékos sebzésnövekedést kapnak, míg a nehézgránátvetők 5 százalékos detonációs sebzést kapnak.

Különleges lőszer gazdaságosság

A speciális lőszer gazdaság jelentős változáson megy keresztül. A játékosok minden meccset két ölés értékű speciális lőszerrel kezdenek, de a meccs során már nem fognak újra megjelenni. A speciális lőszereket pontalapú rendszeren keresztül osztják ki, ölésre, gólpasszra és tárgyilagos játékra ösztönözve. A speciális és nehéz fegyveres ölések nem járulnak hozzá a mérőhöz, és a speciális lőszer már nem esik le halálra.

Jövőbeli frissítések

A homokozó felújítás csak a kezdet. A PvP Strike Team további változtatásokat tervez a játékosok visszajelzései alapján. A következő hetekben további bejelentések várhatók a jutalmakkal, a játékmód tuningolásával és a partnerkereséssel kapcsolatban.

Következtetés

A közelgő sandbox-felújítással és a speciális egyensúlyozási frissítésekkel a Destiny 2 PvP-je új korszakba lép. A játékosok kiegyensúlyozottabb és készségalapúbb játékélményre számíthatnak. Jelölje be naptárába március 5-ét, és készüljön fel az izgalmas változásokra!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek