Hírek

October 30, 2023

A döntők: Versenyképes többjátékos lövöldözős játék esport lehetőségekkel

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az Embark Studios által fejlesztett Finals gyorsan népszerűvé vált október 26-i nyílt béta megjelenése óta. Ez az egyedülálló lövöldözős játék, amelyet vezető ex Battlefield fejlesztők hoztak létre, célja, hogy a jövőben a legmagasabb szintű esport játékká váljon.

A döntők: Versenyképes többjátékos lövöldözős játék esport lehetőségekkel

Természeténél fogva versenyképes

A Finals egy többjátékosra koncentráló játék, amely versenyélményt biztosít, így ideális alapot nyújt egy esport játékhoz. A mesterséges intelligencia által vezérelt játékon belüli kommentátorokkal, stratégiai csapatalapú harcokkal és rendkívül elpusztítható térképekkel minden játék egyedi és magas oktánszámú élményt kínál. A karakterek és képességek keveréke különböző játékstílusokat tesz lehetővé, és képessé teszi a játékosokat arra, hogy bemutassák képességeiket.

A The Finals egyik vezető játékmódja a Cashout. Ebben a módban a kis csapatok küzdenek azért, hogy kifosztsák a „páncélszekrényeket”, és a készpénzt „kifizetőhelyeken” helyezzék el, miközben védekeznek más csapatokkal szemben. A játék gyors tempójú, és képességalapú elemek vezérlik, mint például az akadályokat leküzdő nehéz karakterek és az átmeneti láthatatlanság képességével büszkélkedő, agilis felépítésű karakterek. A játék mechanikája arra is ösztönzi a játékosokat, hogy gyógyító képességeik révén támogassák csapatukat.

A növekvő népszerűség

A Final máris tömeges követőkre tett szert, csak a Steamen több mint negyedmillió játékos érkezett, röviddel a nyílt béta megjelenése után. Ingyenesen játszható modellje, valamint PC-n, Xbox Series X|S-en és PlayStation 5-ön elérhetősége biztosítja, hogy játékosok milliói férhessenek hozzá a játékhoz.

A döntők jövője

Bár az Embark Studios még nem ölelte fel teljesen az esport színterét, a jelek szerint a versenyek és a ranglisták a The Finals központi részét képezik majd. Versengő jellegével, növekvő népszerűségével és tervezett frissítéseivel a The Finals kiemelkedő esportjátékká válhat.

Ha még nem volt lehetőséged kipróbálni a The Finals játékot, a nyílt béta még néhány napig elérhető. Ne hagyja ki, hogy megtapasztalja, mi lehet az esport jövője.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek