Hírek

October 30, 2023

A döntők: Versenyképes többjátékos lövöldözős játék esport lehetőségekkel

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Az Embark Studios által fejlesztett Finals gyorsan népszerűvé vált október 26-i nyílt béta megjelenése óta. Ez az egyedülálló lövöldözős játék, amelyet vezető ex Battlefield fejlesztők hoztak létre, célja, hogy a jövőben a legmagasabb szintű esport játékká váljon.

A döntők: Versenyképes többjátékos lövöldözős játék esport lehetőségekkel

Természeténél fogva versenyképes

A Finals egy többjátékosra koncentráló játék, amely versenyélményt biztosít, így ideális alapot nyújt egy esport játékhoz. A mesterséges intelligencia által vezérelt játékon belüli kommentátorokkal, stratégiai csapatalapú harcokkal és rendkívül elpusztítható térképekkel minden játék egyedi és magas oktánszámú élményt kínál. A karakterek és képességek keveréke különböző játékstílusokat tesz lehetővé, és képessé teszi a játékosokat arra, hogy bemutassák képességeiket.

A The Finals egyik vezető játékmódja a Cashout. Ebben a módban a kis csapatok küzdenek azért, hogy kifosztsák a „páncélszekrényeket”, és a készpénzt „kifizetőhelyeken” helyezzék el, miközben védekeznek más csapatokkal szemben. A játék gyors tempójú, és képességalapú elemek vezérlik, mint például az akadályokat leküzdő nehéz karakterek és az átmeneti láthatatlanság képességével büszkélkedő, agilis felépítésű karakterek. A játék mechanikája arra is ösztönzi a játékosokat, hogy gyógyító képességeik révén támogassák csapatukat.

A növekvő népszerűség

A Final máris tömeges követőkre tett szert, csak a Steamen több mint negyedmillió játékos érkezett, röviddel a nyílt béta megjelenése után. Ingyenesen játszható modellje, valamint PC-n, Xbox Series X|S-en és PlayStation 5-ön elérhetősége biztosítja, hogy játékosok milliói férhessenek hozzá a játékhoz.

A döntők jövője

Bár az Embark Studios még nem ölelte fel teljesen az esport színterét, a jelek szerint a versenyek és a ranglisták a The Finals központi részét képezik majd. Versengő jellegével, növekvő népszerűségével és tervezett frissítéseivel a The Finals kiemelkedő esportjátékká válhat.

Ha még nem volt lehetőséged kipróbálni a The Finals játékot, a nyílt béta még néhány napig elérhető. Ne hagyja ki, hogy megtapasztalja, mi lehet az esport jövője.

Legújabb hírek

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance

Hírek